EMT ingressarà per primera vegada prop de 100.000 euros de cànon variable per publicitat

Guardar

Un dels autobusos de la EMT de València
Un dels autobusos de la EMT de València

El Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València té previst aprovar aquest divendres la pròrroga del contracte de manteniment d'informació en parades, neteja de parades i lavabos i gestió de la publicitat en les parades fins a la finalització del projecte de renovació de les marquesines finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Amb aquesta pròrroga de tres mesos, l'empresa adjudicatària abonarà a l'EMT 43.800 euros en concepte de cànon fixe per la gestió publicitària. De manera addicional, per primera vegada l'EMT ingressarà prop de 100.000 euros de cànon variable pels nou primers mesos de contracte. Això és possible gràcies al fet que la pròrroga ha permés renegociar les condicions inicials del contracte per a vincular la compensació als ingressos publicitaris.

Fins ara, el contracte, signat en 1987, no permetia auditar els ingressos i l'EMT únicament rebia una compensació fixa amb independència dels ingressos publicitaris generats. Una vegada finalitze el procés d'instal·lació de totes les marquesines, l'EMT traurà a licitació la publicitat en totes les seues parades per a gestionar-la directament i ingressar tots els beneficis publicitaris.

ERP finançat amb els Next Generation

Els consellers i conselleres també tenen previst adjudicar per 1,8 milions d'euros el servici de consultoria, implantació i evolució d'eina de planificació de recursos empresarials (ERP) SAP. Este projecte, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU, permetrà impulsar la digitalització de l'activitat dels servicis públics per a una major eficiència del sistema, millora de la interoperabilitat i estalvi de costos posteriors.

Amb la implantació del sistema ERP, la informació estarà completament integrada, afavorint el desenvolupament i execució de processos entre diferents àrees corporatives i amb l'Ajuntament de València.

D'altra banda, en la pròxima sessió ordinària del Consell es preveu l'adjudicació del contracte de subministrament elèctric per a les instal·lacions pròpies de l'EMT i l'aparcament Centre Històric - Mercat Central.

Arxivat a:

Destacats