'Emporta't València': una campanya de suport als establiments que ofereixen servici per a emportar

Guardar

WhatsApp Image 2021-01-22 at 12.28.07
WhatsApp Image 2021-01-22 at 12.28.07

La vicealcaldessa de València i secretària general de les i els socialistes a València, Sandra Gómez, ha fet aquest divendres una crida a la corresponsabilitat de la ciutadania perquè "entre totes i totes donem suport a les persones més afectades sobre les quals està recaient el pes d'aquesta crisi". Així, ha animat a utilitzar el servici per a emportar que ofereixen molt locals per a continuar consumint a casa i en els espais de treball.

Amb aquest objectiu, els socialistes han llançat la campanya 'Emporta't València' per a donar suport als bars i restaurants que ofereixen servici per a emportar. "Una de les formes que tenim d'ajudar a l'hostaleria que ha hagut de tancar és continuar consumint, però portant-nos-ho a la nostra casa o el nostre lloc de treball". La vicealcaldessa ha expressat el seu "agraïment" a "totes les persones afectades, als qui treballen a peu de carrer, els bars i restaurants de sempre, perquè sobre elles està recaient el pes d'aquesta crisi, cuineres, cambrers...". "Estan sent uns dies durs i complexos, en els quals s'estan prenent mesures molt doloroses que afecten milers de famílies que estan darrere de cada establiment, per això hem d'ajudar a promoure el consum de menjar per a emportar, en paral·lel a totes les mesures que estem impulsant des de les administracions per a compensar els efectes d'aquesta crisi", ha subratllat.

La vicealcaldessa ha posat l'accent en la necessitat d'"agrair a les famílies l'esforç que fan perquè arrisquen els seus negocis i els seus projectes de vida". Per això, Gómez ha destacat que amb esta campanya "volem visibilitzar que amb cada menjar per a emportar, també els estem portant als bars i restaurants l'ànim que necessiten dels seus veïns i veïnes, dels seus clients de sempre, i sobretot, es tracta d'un 'menjar per a portar futur', per a ajudar, en la mesura que siga possible, al fet que puguen mantenir els seus fogons oberts en aquests difícils moments". Per això, "des del PSPV-PSOE volem afegir el nostre granet d'arena", amb la campanya 'Emporta't València', "una crida a la solidaritat que ens caracteritza als valencians i valencianes, donant suports als bars i restaurants que ofereixen servei per a emportar", ha puntualitzat la vicealcaldessa.

'EMPORTA'T VALÈNCIA'

La campanya que llancen les i els socialistes de la ciutat inclourà, com ha detallat Sandra Gómez, un repartiment a domicili de bosses personalitzades amb el lema 'Emporta't València', amb l'objectiu de promoure el consum del servici per a emportar en l'hostaleria local.

Per a això, a partir d'aquest dissabte es publicarà a través dels comptes d'Instagram del partit @pspvpsoevalencia i de la vicealcaldessa i secretària general @sandra.gomez.lopez un enllaç a un formulari on cada persona podrà emplenar les seues dades per a poder rebre la bossa en el seu domicili al més prompte possible.

En paral·lel a aquesta iniciativa, la vicealcaldessa Sandra Gómez ha recordat que les i els socialistes a l'Ajuntament de València "continuem treballant per a impulsar més mesures d'estímul i reactivació econòmica tant des de l'àmbit fiscal com d'ajudes directes" i ha recordat que ahir mateix "vam anunciar que quan es publique el decret de la Generalitat relatiu a les ajudes als sectors afectats, aprovarem una modificació de crèdit per a ajudar als sectors afectats i traure ajudes immediatament, sent així un dels primers ajuntaments a llançar aquestes ajudes". "Farem tot el que siga necessari per a superar la que esperem que siga la recta final d'aquesta crisi", ha conclòs Gómez.

Destacats