Els millors torrons de València

Descobreix en quines botigues comprar els torrons per a aquest Nadal

Guardar

Imatge de Torrons
Imatge de Torrons

Amb els arbres il·luminant la ciutat, els adorns, els diferents pesebres i la diversitat d'activitats preparades com el mercat artesanal a la Plaça de l'Ajuntament es dona la benvinguda al Nadal 2020 a València. Només queden les compres d'última hora en les quals no ens podem oblidar del dolç típic que no pot faltar en la taula en aquesta època de l'any: els torrons.

Però, on comprar els millors torrons de la ciutat? Ací et diem quines són les botigues més famoses de torrons de València.

Torrons Galiana

La botiga situada al carrer Sant Vicent Màrtir, 45 és un dels símbols de Nadal a València. En ella elaboren torrons cent per cent artesans i aptes per a celíacs de totes les varietats, perquè a més de mantenir les receptes tradicionals dels seus avantpassats, es renoven amb torrons per a diabètics o per a vegans.

A la seua botiga a banda de torrons de gemma o amb ametles, podràs comprar dolços com ametles farcides, polvorons i pastissos de gemma. Però també preparen temptadores caixes de Nadal amb la seua millor selecció.

A més, disposen de botiga online, a través de la que pots realitzar la teua comanda sense cap cost d'enviament si resideixes a la ciutat de València.

Torrons Ramos

Amb més de 125 anys de tradició, al carrer Sombrerería, 11, elaboren torrons de manera artesanal en l'obrador de Xixona a partir de productes naturals a base d'ametla, mel i sucre.

Els productes més demandats són el torró de neu, el torró dur, el bla i, per descomptat, el de gemma torrada. Però en 'Torrons Ramos' també podràs comprar altres varietats com a massapans o polvorons. De la mateixa manera, podràs realitzar la teua comanda online.

Mercat Central

En el Mercat Central de València pots trobar algunes parades on comprar torrons típics d'aquestes dates.

‘Peladillas y turrones Navarro', 'Supergourmet multiproducto' o 'Supergourmet turronería' t'oferiran tota mena de dolços nadalencs, des de torrons tradicionals fins a torrons amb caramel o taronja.

Destacats