Els mercats municipals de València obrin les seues portes per Nadal

Coneix l’horari extraordinari d’obertura dels diferents mercats de València

Guardar

mercado-central
mercado-central

A tan sols uns dies per a celebrar els tradicionals menjars i sopars de Nadal, envoltats de familiars i amics, els mercats municipals es converteixen en una de les millors opcions per a comprar productes frescos, de qualitat i, sobretot, de proximitat. Prova d'això és que, durant aquestes dates, augmenten considerablement les vendes. Per això, i també per a facilitar les compres d'última hora, els mercats municipals valencians obriran les seues portes en horari extraordinari.

D'aquesta manera, la primera jornada extraordinària serà aquest dissabte, 22 de desembre, quan el Mercat Central romandrà obert des de les 7.30 fins a les 20.00 hores, mentre que el de Mossén Sorell ho farà de 7.30 a 16.00 hores. Així mateix, el dilluns 24 de desembre, el dissabte 29 de desembre i el dilluns 31 de desembre, el mercat de Mossén Sorell també obrirà les seues portes de 7.30 a 18.00 hores, excepte el dia 31 de desembre que tancarà a les 16.00 hores.

Serà aquest diumenge, 23 de desembre, quan la gran majoria de mercats municipals de la ciutat òbriguen de manera extraordinària, i en horari de 7.30 a 15.00 hores, per a les últimes compres abans de la Nit de Nadal. Així, els mercats que s'han unit a aquesta obertura són: Benicalap, Castella, Mercat Central, Jerusalem, Mossén Sorell, Natzaret, Rojas Clemente i Torrefiel.

Finalment, el diumenge 30 de desembre, vespra de la Nit de cap d'any, el Mercat Central i el de Castella romandran oberts de 7.30 a 15.00 hores, mentre que el Mossén Sorell ho farà de 8.00 a 15.00 hores. Aquest Nadal, els mercats municipals t'esperen amb la millor varietat de productes de qualitat.

Arxivat a:

Destacats