Els Jardins de Vivers acolliran els concerts de Falles

Guardar

jardines-viveros
jardines-viveros

Els Jardins de Vivers seran, un any més, l'escenari del tradicional Concert de Falles que enguany se celebra l'11 de març, "com a un reclam i complement del programa d'oci gratuït de la festa fallera". Així ho ha definit hui el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, quan ha presentat aquest concert que protagonitzaran dos grups valencians, El viaje de Elliot i L'Emperador, que donaran pas al cantautor i compositor gadità David de María.

El regidor Pere Fuset ha explicat que l'Ajuntament de València, que col·labora econòmicament amb aquest concert amb una partida de 6.050 euros, ha recordat que es tracta d'un clàssic de les celebracions prèvies a la festa gran que, a més, contribuïx a fer-la més atractiva".

El concert, organitzat per Cadena 100 València, començarà amb el pop en valencià de L'Emperador, grup de Canals que actuarà com a teloner. Seguidament, sonarà el pop-rock dels també valencians El Viaje de Elliot, amb Fran Roldán com a líder i vocalista. Per últim, pujarà a l'escenari David de María amb el seu últim àlbum, Séptimo Cielo.

Pel que respecta a les invitacions, de caràcter gratuït, es podran arreplegar a partir de demà en diferents punts de distribució.

Per últim, durant la presentació d'aquest concert, Pere Fuset, que ha animat tota la gent a participar d'aquest "aperitiu de les Falles", ha invitat tothom "perquè gaudisca de totes les activitats i s'acoste als llocs de celebració amb transport públic".

Arxivat a:

Destacats