Els espectacles pirotècnics de la Gran Fira de València

Coneix les dates dels esdeveniments pirotècnics de les Gran Fira de València

Guardar

gran-fira
gran-fira

Els Concerts de Vivers, la Batalla de Flores o la Nit a la Mar són tan sols alguns dels esdeveniments més destacats de la programació de la Gran Fira de València. I és que el mes de juliol s'ha convertit en tot un referent cultural per als valencians, però també en un important atractiu turístic, gràcies a les diferents propostes d'oci per a tots els públics. No obstant això, un dels protagonistes indiscutibles de la Gran Fira és la pólvora.

Així, durant tot el mes de juliol, València acull diferents actes pirotècnics, que s'emmarquen dins del cicle 'Els focs de la Gran Fira'. A València Extra, t'informem de la programació d'espectacles pirotècnics d'enguany perquè vages planificant els teus plans d'oci a València.

30 de juny

21.00 h. Traca correguda en la Plaça de l'Ajuntament per a donar el tret d'eixida a la Gran Fira 2018. Pirotècnia Reyes Martí.

7 de juliol

00.30 h. El tradicional castell de pals en la Plaça de la Verge a càrrec de la pirotècnia Nadal-Martí.

14 de juliol

01.00 h. La pirotècnia RICASA tornarà a emocionar als valencians amb un castell piromusical en La Marina de València per a celebrar l'esperada Nit a la Mar.

21 de juliol

20.30 h. La Plaça del Portal Nou acollirà una mascletà en miniatura de la mà de la pirotècnia Caballer FX. Aquest acte estarà dins de la celebració de la Nit de Juliol, que també mantindrà tots els museus de la ciutat oberts fins a mitjanit.

27 de juliol

23.00 h. El gran Correfoc inundarà de pólvora el centre de València. Es tracta de l'últim espectacle pirotècnic de la Gran Fira de València 2018. Diferents colles de dimonis convidaran als assistents a participar en aquest bany de foc corrent i acompanyant-los en les seues danses. El recorregut començarà en el carrer de les Barques, i seguirà per la Plaça de l'Ajuntament, Marqués de Sotelo i, finalment, l'Estació del Nord.

 

Arxivat a:

Destacats