Els dies grans de les Festes Populars de Patraix arranquen amb el pregó i un castell piromusical

Guardar

Castell de focs artificials
Castell de focs artificials

Després d'uns primers dies amb diversos actes culturals que han servit com a pròleg de les Festes Populars del barri de Patraix, demà 8 d'octubre a partir de les 22.30 hores, es realitzarà el pregó a càrrec de l'actor Juanjo Artero i s'entregaran els premis que cada any atorga l'Associació Veïnal de Patraix a diverses entitats. Un acte que conclourà amb el llançament d'un castell piromusical a la Plaça de Patraix.

L'acte, que tindrà lloc en l'emblemàtica plaça de Patraix, comptarà com a mantenidor amb el periodista Rafael Comín, mentre que com assenyalàvem el pregó serà a càrrec de l'actor Juanjo Artero, la trajectòria del qual des de la dècada de 1980 és àmpliament coneguda amb papers en la mítica serie Verano Azul, o actualment a Servir y Protegir.

Enguany l'Associació Veïnal de Patraix reconeixerà amb uns simbòlics premis a l'empresa AMSTEL que celebra el 150 aniversari de la seua creació, al Forn Company com a entitat del barri, al "Tïo Fredo" per la seua labor artística sempre vinculada al barri de Patraix, a l'equip del València Basket femení per la seua brillant trajectòria, a la Plataforma Intercultural Espanya per la seua aportació al reconeixement de la diversitat en la nostra societat, i a Cristina Escrivá i Paqui Méndez pel seu treball en favor de la igualtat. L'acte, que estarà amenitzat per la banda Sedajazz Combo, finalitzarà amb el llançament d'un castell piromusical a la plaça de Patraix.

Des del primer dia del mes d'octubre, l'Associació Veïnal de Patraix ha organitzat una sèrie d'activitats culturals per a commemorar el 150 aniversari de l'annexió de l'antic barri de Patraix a la ciutat de València, complint amb totes les mesures d'higiene i seguretat prescrites per la situació d'epidèmia que encara vivim.

Descobreix tota la programació de les Festes de Patraix 2021.

Programació de les festes de Patraix per al 8 d'octubre de 2021
WhatsApp Image 2021 10 07 at 11.15.23

 

Destacats