Els carrers del sector de Quatre Carreres s'obrin per a l'us públic

Guardar

Urbanización calles sector Quatre Carreres (1)
Urbanización calles sector Quatre Carreres (1)

Els treballs de pavimentació, habilitació de voreres i instal·lació de l'enllumenat públic dels carrers d’Ángel de Villena, Bomber Ramon Duart, Entrada Faba, Pintor Gassent i Juan Ribera Berenguer, en el sector de Quatre Carreres, han conclòs amb una inversió de 751.515 euros. Així ho ha anunciat el regidor delegat de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, qui, així mateix, ha destacat “que amb la semaforització i enjardinament s'haurà conclòs la urbanització d'este sector paralitzada fa anys”.

El regidor ha explicat que l'obres de semaforització i adequació de la infraestructura elèctrica d'este sector, que requerixen una inversió de 450.171 euro es troben en fase de licitació i s'iniciaran, una vegada siguen adjudicades, amb caràcter immediat. Així mateix, ha afegit que els projectes per a completar la jardineria del sector es troben en fase de redacció.

Així, tenint en compte les millores que puguen produir-se en les licitacions pendents, no s'aconseguirà la totalitat de l'import reservat per l'aval de l'agent urbanitzador, per la qual cosa podrà quedar totalment completada la urbanització del sector sense cap cost per a les arques municipals”, ha manifestat Vicent Sarrià.

El responsable de les obres d'urbanització de la ciutat ha recordat que l'Ajuntament va ingressar 1.700.000 euros de Caja Castilla la Mancha, urbanitzador del PAI Quatre Carreres i avalista, junt amb la mercantil Quatre Carreres, que està permetent finalitzar estes obres pendents en el citat sector, i que van quedar paralitzades en haver-se de resoldre l'adjudicació del Programa d'Actuació Integrada en sessió plenària del 31 d'octubre de 2014.

Els adjudicataris es troben en concurs de creditors i els agents concursals estan mostrant bona disposició per solucionar amistosament els temes pendents, la qual cosa està facilitant l'execució de les obres”, ha explicat.

Arxivat a:

Destacats