El València redueix el preu dels abonaments un 5%

El club blanquinegre busca atreure al públic més jove amb la baixada dels passes per a la temporada 2016/17.

Guardar

Abono Valencia Basket
Abono Valencia Basket

"Viu el valor. Que els teus somnis arriben més alt que les teues pors". El València CF ha utilitzat aquestes dues frases per llançar la seua campanya d'abonaments i d'aquesta manera tracta d'il·lusionar a tot el valencianisme de cara a la propera temporada. L'equip valencià deixa enrere una desastrosa campanya en la qual ha acabat dotzè amb 44 punts, per la qual cosa a partir d'agost només es veurà Lliga i Copa del Rei sobre el verd de Mestalla. Les competicions europees hauran d'esperar un any més.

L'objectiu de l'entitat valencianista és veure un Mestalla ple, per això ha apostat per reduir el preu dels abonaments un 5% i pretén atreure als aficionats joves. Els preus dels abonaments de la temporada 1016/17 oscil·len entre els 1.400 i els 158 euros per als abonats. A més, els accionistes tenen un 15% de descompte al que s'afegeix un 5% més si domicilien el pagament del seu abonament abans del dia 11 de juny.

Així mateix, el club ha decidit reservar la Graderia Jove Mario Alberto Kempes als menors de 30 anys amb un preu de 150 euros. Aquelles persones que fins ara tenien allí la seua localitat seran resituats en altres zones de l'estadi encara que se'ls mantindrà el preu. Aquesta mesura no ha tingut bon acolliment pels afectats, ja que consideren que l'edat no ha de ser un impediment per poder veure al seu equip en la graderia d'animació.

Els majors de 65 anys també comptaran amb un descompte del 10% i es premiarà l'assistència al camp. Els abonats que hi assisteixen a un mínim de 17 partits es veuran recompensats amb una rebaixa del 5% en l'abonament de la temporada 2017/18.

L'abonament inclou tots els partits de Lliga, els de Copa del Rei fins a quarts de final i el Trofeu Taronja que tindrà lloc el proper 13 d'agost enfront de la Fiorentina. El València espera que perdure la il·lusió de tots els valencianistes i que Mestalla siga un estadi exemplar per a la resta de camps d'Espanya.

Arxivat a:

Destacats