El València Basket oferix la quarta Eurocup a la ciutat des del balcó de l'Ajuntament

Guardar

Façana de l'Ajuntament de València
Façana de l'Ajuntament de València

El València Basket ofereix aquesta vesprada a l'afició i a tota la ciutadania des del balcó més emblemàtic de la ciutat, el de l'Ajuntament, l'Eurocup conquistada ahir per l'equip de bàsquet que porta el nom de la ciutat. Prèviament, jugadors, tècnics i directius seran rebuts al Saló de Cristall, en un acte en què l'alcalde de València, Joan Ribó, els donarà les gràcies «per l'esforç, la superació i el triomf europeu», el quart que aconsegueix el club. L'Ajuntament, a més, es revestirà hui d'il·luminació taronja per a festejar amb la ciutat el triomf esportiu, i penjarà banderes del club.

«Ja van quatre títols europeus! Gràcies per portar el nom de València per tot Europa, des de la Fonteta fins a França, Rússia, Sèrbia, Itàlia, Turquia i Lituània, i ara finalment Alemanya. I gràcies per dibuixar milers i milers de somriures entre tota eixa família taronja que crida els vostres noms ací fora, baix del balcó municipal, a la plaça de l'Ajuntament», afirmarà l'alcalde, Joan Ribó, en aquesta recepció amb motiu d'un nou gran èxit continental per a l'esport valencià i, en concret, per a un equip que fa ara dos anys va reunir més de 5.000 aficionats a la plaça de l'Ajuntament després de conquistar la Lliga ACB. Serà en un acte en què també participarà la regidora d'Esports, Maite Girau.

«Sou un gran exemple per a molta gent jove i un motiu d'alegria i orgull per a la nostra ciutat. Felicitats a tot l'equip directiu, a tot el cos tècnic, a tota la plantilla de jugadors i tot el personal del club i, per descomptat, a tota l'afició taronja», assenyalarà l'alcalde a la nodrida comitiva del València Basket, que abans haurà visitat la Basílica i el Palau de la Generalitat. Una celebració vibrant en què l'alcalde Joan Ribó vol assenyalar que «una vegada més la casa de totes les valencianes i de tots els valencians obri les seues portes al València Basket, que ens està acostumant a continuades alegries esportives. Però no per ser habituals hem de deixar de valorar-les, tant per la rellevància històrica com per la dificultat que suposa aconseguir-les davant de grandíssims equips europeus»

A més de la pràctica totalitat de la plantilla de jugadors del flamant tetracampió d'Europa, des de Rafa Martínez a Dubljevic, van Rossom, San Emeterio o el triat com a MVP de la final de l'Eurocup, Will Thomas, també assistirà a aquesta celebració a l'Ajuntament de València el màxim accionista de l'equip, Juan Roig; l'entrenador Jaume Ponsarnau, al capdavant de l'equip tècnic, i el president, Vicent Solà, amb la resta de la directiva del València Basket.

Arxivat a:

Destacats