El restaurant Salad Planet aposta per un model de negoci sostenible

Guardar

restaurante-saldad-planet
restaurante-saldad-planet

salad-planetSalad Planet és un nou restaurant de menjar saludable, ràpid i sostenible en el centre de València on pots trobar més de 50 ingredients frescos, locals i de temporada per a poder personalitzar la teua ensalada o wrap.

El restaurant vol anar més enllà de la possibilitat d'oferir productes saludables als seus clients. L'ambició del restaurant és conscienciar a cada client sobre la nostra situació ambiental actual i com cadascun de nosaltres podem marcar la diferència en la nostra vida diària. Salad Planet vol compartir amb els seus clients el seu desig d'arribar a un món més sostenible, començant amb la nostra dieta diària i per a acabar en els nostres plats.

Per descomptat, Salad Planet és conscient de la seua responsabilitat ecològica com a empresa. És per això que des del principi, el restaurant ha dut a terme pràctiques a favor del desenvolupament sostenible (eviten l'ús de plàstic, reciclen materials de rebuig, duen a terme un consum responsable d'energia, promouen l'ús de productes locals, ...) però el punt més important és que el restaurant vol promoure els beneficis d'aquestes accions sostenibles per als seus clients perquè puguen començar a implementar-les en la seua vida diària i això és el que fa únic a aquest restaurant.

Pots trobar aquest restaurant al carrer per als vianants Doctor Romagosa 3, al costat de la parada de metro de Colón i perpendicular al carrer Don Juan de Austria.

Destacats