El Rei Felip VI visita al València Club de Futbol amb motiu del centenari

Guardar

Rey- Valencia- CF
Rey- Valencia- CF

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assistit aquest matí junt amb el president de la Generalitat, Ximo Puig; el ministre de Ciència, Innovació i Universitat en funcions, Pedro Duque, i el president de Les Corts Valencianes, Enric Morera, a l'audiència del Rei Felip VI al València Club de Futbol amb motiu del centenari de l'entitat, celebrada a l'Estadi de Mestalla. «El València Club de Futbol és una de les institucions més importants i internacionals de la nostra ciutat, que enguany ha tingut l'honor de complir 100 anys d'història, en una temporada on ens han fet realment feliços amb la consecució de la seua huitena Copa del Rei», ha argumentat l'alcalde.

«El Valencia Club de Futbol és un dels nostres principals referents, probablement el més internacional, perquè sempre ha sigut un dels millors clubs de tota Europa», ha afirmat l'alcalde de València, Joan Ribó. «Este equip simbolitza a la perfecció la ciutat de València. És un element transcendental d'integració, visualització i cohesió de la nostra ciutat i de tota la Comunitat Valenciana», ha afegit.

Junt amb l'alcalde de València, Joan Ribó, també han assistit a l'audiència del Rei Felip VI a l'Estadi de Mestalla el president de la Generalitat, Ximo Puig; el ministre de Ciència, Innovació i Universitat en funcions, Pedro Duque, i el president de Les Corts Valencianes, Enric Morera, acompanyats en tot moment pel president del Valencia Club de Futbol, Anil Murthy. El capità de l'equip valencià, Daniel Parejo, li ha fet entrega d'una samarreta commemorativa al Rei Felip VI, mentre que el monarca s'ha dirigit als futbolistes i al cos tècnic per a donar-los l'enhorabona per la consecució del trofeu que porta el seu nom.

Durant el passat 18 de març, l'Ajuntament de València va rebre al Valencia Club de Futbol, representat pels seus jugadors, veterans, directius i cos tècnic, amb motiu de la celebració del seu primer centenari. Durant aquest acte, el club esportiu li va entregar a l'alcalde la bandera emmarcada d'aquesta commemoració.

Així mateix, els representants del Valencia Club de Futbol van tornar al Consistori durant el passat 27 de maig, després d'alçar-se amb la huitena Copa del Rei de la seua història, després de véncer al Futbol Club Barcelona en la final disputada dies abans a l'estadi sevillà Benito Villamarín. Durant aquesta jornada, els jugadors i el cos tècnic van oferir el trofeu a tota la ciutadania congregada a la plaça de l'Ajuntament, després de visitar prèviament la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats i el Palau de la Generalitat.

Destacats