El pròxim dissabte arriba la La X Volta a Peu Illa del Palmar

L'eixida serà a les 19.30 hores des de la plaça de la Sequiota

Guardar

0819 cARRERA eL pALMAR
0819 cARRERA eL pALMAR

El Palmar celebra dissabte que ve, 24 d'agost, la X Volta a Peu Illa d’El Palmar, prova que forma part del Circuit Solidari Parc Natural de l’Albufera. La convocatòria està organitzada pel Club d’Atletisme Samaruc del Palmar, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de València a través de la Fundació Esportiva Municipal, FDM.

La carrera, que es desenvoluparà sobre un recorregut de 7 quilòmetres, començarà a les 19.30 hores des de la plaça de la Sequiota. Les persones participants disputaran la prova en sis categories, segons els seus anys de naixement: júnior-promesa, sènior, veterans (A, B i C) i màster.

La X Volta a Peu Illa del Palmar forma part del Circuit Solidari Parc Natural de l’Albufera, que es duu a terme en un total de 12 localitats: Silla, Benifaio, Albal, Cullera, Beniparrell, Sollana, Favara, El Palmar, Castellar-Oliveral, Sueca i Catarroja. Tal com han explicat els seus promotors, l'objectiu de la convocatòria és conjuminar en una mateixa activitat acciones de solidaritat, ciudado del medi ambient i promoció de l'esport. Dins del mateix circuit, la localitat de Castellar-Oliveral disputarà la seua V 10K el pròxim 8 de setembre.

Les persones interessades en la X Volta a Peu Illa d’El Palmar poden inscriure's en la web www.circuitalbufera.com, on està disponible tota la informació. La carrera està patrocinada per l'empresa El Corte Inglés.

Arxivat a:

Destacats