El president del València CF es mofa dels veïns de Benicalap per la construcció del poliesportiu

"Ells volen un poliesportiu de 9 milions. Que els donen. Jo pague 5,7", afirma Anil Murthy en un dels àudios publicats per 'Superdeporte'

Guardar

El president del Valencia CF, Anil Murthy
El president del Valencia CF, Anil Murthy

El diari ‘Superdeporte’ ha publicat nous àudios compromesos del president del València CF, Anil Murthy. En aquest cas, fan referència al projecte de construcció del poliesportiu de Benicalap, una obligació del club amb l'Ajuntament i els veïns de la zona. "El poliesportiu el regalarem, està en el pla original. Paguem 5,7 més IVA. Ells volen un poliesportiu de 9 milions. Que els donen. Jo pague 5,7", afirma Murthy.

Si bé la stiuación econòmica de la propietat del club, Meriton, és una miqueta delicada, la construcció del pavelló era una de les coses que s'ajustava als plantes del València CF i l'Ajuntament de València. Així, amb el poc marge econòmic, en les seues declaracions, Murthy sembla referir-se als veïns i veïnes del barri de Benicalap amb eixe “que els donen”.

En aquest àudio s'escolta de manera clara com un dels màxims representants del club valencianista intenta pagar menys de l'acordat amb les administracions. En definitiva, passar dels 9 milions a 5,7, una reducció considerable i sorprenent dau d'on ve.

Davant aquestes declaracions conegudes fa unes poques hores, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha respost. "És imprescindible que ja ningú dubte, ni ajude a semblant despropòsit i indecència de personatge, ‘que els donen’ diu. Que els donen als veïns de Benicalap? Als valencians? Ni un segon més t'hauries de quedar!”, ha expressat en les seues xarxes socials.

La responsable pública ha defensat que “clar que hem reclamat un poliesportiu millor que el que van presentar originàriament. Van presentar un projecte sense parets! Sense calefacció! Sense aire condicionat! Però ara ja sabem el respecte que li mereixen els veïns". "Del que no hi ha dubte és que ací sí que hi ha algú a qui li importen els veïns. No ho dic jo, ho ha dit el ‘senyor Meriton’. Gràcies Sandra Gómez i PSPV per defensar els interessos de la ciutat", ha resolt.

Arxivat a:

Destacats