El PP reclama reforçar la vigilància policial davant l'onada de robatoris i assalts a l'Eixample

Guardar

catala ep
catala ep

Els populars demanen una actuació policial urgent i coordinada entre l'Ajuntament i la Delegació de Govern per a posar fi als robatoris.

Catalá ja va sol·licitar a la delegada del govern, en una recent reunió, un increment de la presència de la Policia Nacional als barris en els quals s'estava registrant augments preocupants de la delinqüència.

Lamenta que Ribó i el PSPV hagen reduït al mínim els efectius de la Policia de Barri, "perquè la presència d'aquests agents de proximitat als carrers reduïa i prevenia la comissió d'actes delictius".

"És molt preocupant que, a causa de l'augment de robatoris, els veïns hagen hagut de crear grups de whatsapp per a alertar sobre qualsevol incidència".

La inseguretat ciutadana també ha augmentat en Orriols i Torrefiel, on el PP ja va demanar en una reunió amb la delegada del Govern un increment de la presència policial.

La portaveu popular destaca l'important treball que realitzen les Forces i Cossos de Seguretat, "però és necessari dotar-los de més efectius i mitjans, tant per part del Ministeri d'Interior com de l'Ajuntament de València".

Arxivat a:

Destacats