El PP proposa as rehabilite l'antic magatzem Viuda de Olmos i es destine a finalitats culturals

Demana que una vegada restaurat es destine aquest immoble a finalitats culturals, com a sala d'exposicions i conferències

Guardar

viuda de olmos
viuda de olmos

El PP ha proposat, mitjançant una moció presentada en l'últim Consell de Districte d'Exposició celebrat al desembre, que es rehabilite l'antic magatzem Viuda de Olmos del carrer Illes Canàries de València, situat darrere del palauet de Burgos.

Es tracta d'una edificació pertanyent al complex industrial de principis del segle XX propietat a aquella època de l'empresa "Viuda de Olmos i Cª", dedicada a la fusteria i a l'emmagatzematge de fustes. A l'origen, aquesta construcció era utilitzada com a despatx de la citada empresa.

Aquesta edificació encara conserva una esplèndida sanefa de taulells d'estil modernista que en l'actualitat estan bruts i descurats. A més, la cornisa es troba greument danyada.

"És una pena que aquesta mostra de l'arquitectura industrial de la València de principis del segle XX es trobe en aquest deplorable estat. L'edifici pertany actualment a l'Ajuntament, i per tant, de propietat municipal, estant inventariat amb el codi 1.E3.147, ha explicat la regidora del Grup Popular, Julia Climent.

Climent ha demanat a l'Ajuntament que rehabilite en la brevetat més gran possible, l'antic magatzem Viuda de Olmos, "per a impedir la seua deterioració i ruïna" Una vegada rehabilitat, ha proposat que es destine aquest immoble a finalitats culturals, com a sala d'exposicions i conferències.

Destacats