El PP denuncia que les noves marquesines de l'EMT tenen goteres i no donen informació

Guardar

Nova marquesina de l'EMT
Nova marquesina de l'EMT

El regidor del PP a l'Ajuntament de València, Carlos Mundina, ha advertit que l'EMT està començant a canviar les marquesines dels autobusos que costarà a la butxaca dels valencians més de 12 milions d'euros. "Es tracta d'una despesa que no és prioritari en aquests moments" i eixos diners hauria d'haver anat destinat a ajudes al sector econòmic, com a hostalers o comerciants, o per a rebaixar impostos als ciutadans o actuacions que generen ocupació, va explicar Carlos Mundina.

Mundina assegura que "Grezzi ha tornat a fallar en planificació i oportunitat. No era moment de gastar-se 12 milions d'euros en noves marquesines. S'hauria d'haver invertit a contractar conductors més que a canviar unes marquesines que la majoria estaven en bon estat".

El regidor del PP ha assenyalat que moltes de les noves marquesines segueixen sense estar connectades i no ofereixen informació del pas dels autobusos, i altres ja tenen goteres. "Una mala planificació i execució, però sobretot una despesa de més de 12 milions d'euros que no tocava en aquests moments de crisis", apunta Mundina.

Mundina ha alertat que la falta de planificació del govern de l'EMT ha provocat ja despeses de més de 300.000 euros en el manteniment de les antigues. En el pròxim Consell d'Administració de l'EMT "aprovaran una altra despesa de més de 100.000 euros per al manteniment d'informació en parades, neteja en parades i lavabos i gestió de la publicitat en les noves parades propietat d'EMT fins a la finalització del procés d'instal·lació de les noves. A ells se sumen altres 200.000 euros per la falta de planificació i no haver conclòs en termini la renovació de les marquesines".

Arxivat a:

Destacats