El PP demana que l'Observatori de l'Oci i Turisme de València anunciat fa 2 anys siga una realitat

Guardar

turismo-680x365_c
turismo-680x365_c

La regidora del Grup Popular, Paula Llobet, ha anunciat hui que presentarà una moció a la comissió d'Hisenda per a sol·licitar que l'Ajuntament constituïsca de manera immediata l'Observatori de l'Oci i el Turisme de la Ciutat de València.

Llobet ha exigit a l'alcalde Ribó i als seus socis de govern del PSOE "més sensibilitat i consciència amb la situació econòmica tan delicada que viuen les empreses i treballadors del sector de l'oci i espectacles del qual depenen milers de llocs de treball directes i indirectes, i que estan en una situació límit per la pandèmia de COVID-19, sent actualment dels pocs sectors que no poden exercir la seua activitat."

El sector de l'oci nocturn, a la nostra ciutat, fa un any que no pot desenvolupar la seua activitat i, tal com ha denunciat el mateix sector, les pèrdues en 2020 van ser del 85% de la seua activitat econòmica, la qual cosa suposa "una reculada de 2.000 milions d'euros i unes pèrdues acumulades de les despeses fixes que no s'han pogut evitar de 275 milions". La situació en 2021, lluny de millorar, ha empitjorat dràsticament aquestes xifres.

Per això, Llobet ha considerat necessari que des de l'Ajuntament s'acorde, de manera immediata, la posada en marxa de l'Observatori de l'Oci i el turisme a la ciutat de València, "amb l'objectiu de fomentar la participació social, assessorament i col·laboració de totes les activitats relacionades amb l'oci i el turisme que afecten la ciutat de València i de posar en marxa mesures per a pal·liar la dramàtica situació que travessa és sector".

En aquest sentit, Llobet ha denunciat l'absoluta passivitat per part del Govern del Rialto davant una mesura anunciada fa ja 2 anys i sobre la que no s'ha fet absolutament res, malgrat els continus reclameu-vos del sector per la seua posada en marxa. Són anuncis que s'esfumen per les poques ganes de treballar d'aquest govern municipal i no s'entén.

La regidora ha conclòs assenyalant que "el PP continuarà insistint sobre la necessitat urgent que s'apliquen mesures d'ajudes per a aquest sector". Entre aquestes mesures, ha ressaltat, "és urgent que es reduïsca la pressió fiscal que va imposar Ribó i el PSPV amb l'acanada que van aprovar amb l'augment d'impostos i taxes".

Destacats