El PP demana convocar immediatament les ajudes a les comissions per a fer front a les Falles de setembre i març

Guardar

Bust de "la meditadora", amb la mascareta, símbol de resistència contra la pandèmia
Bust de "la meditadora", amb la mascareta, símbol de resistència contra la pandèmia

El regidor del PP, Santi Ballester, ha exigit a PSOE i Compromís "que es deixen de lluites internes per posar-se medalles i es posen de veritat a treballar. Al gener el Partit Popular va proposar convocar ajudes per a les comissions falleres, es van aprovar per unanimitat en el Ple i quatre mesos després estem esperant a conéixer les bases."

Santi Ballester ha volgut felicitar la Mesa de Treball de les falles "que ha fet un esforç perquè el mes vinent de setembre es puga celebrar unes falles adaptades a la situació de la pandèmia. Els fallers hem tornat a demostrar una actitud cívica i exemplar i ara han de ser les autoritats els qui complisquen els compromisos adquirits."

"Per a moltes Comissions les subvencions seran vitals per a poder celebrar dues setmanes falleres al mig any i necessiten saber de quins diners poden disposar per a poder planificar-se" afegint "moltes es troben en una situació crítica per la baixada del cens i la falta d'ingressos extraordinaris", ha apuntat el regidor popular.

Finalment, ha instat a Galiana a escoltar a tots en l'Assemblea de Presidents perquè "ens enfrontem a una situació sense precedents on cada falla té la seua pròpia situació i haurà de donar-se solucions a totes elles per a poder gaudir tots junts de la festa de la millor manera possible. Arriben setmanes d'incertesa sobre els actes a realitzar i les condicions dels mateixos i caldrà prendre decisions des del diàleg, la tolerància i el respecte."

Arxivat a:

Destacats