El PP demana a Ribó que defense als conductors de l'EMT en la seua petició a Sanitat de ser vacunats com a personal essencial de risc

El regidor popular Carlos Mundina destaca que "el servei de transport públic que presta l'EMT és imprescindible per al funcionament de la ciutat i requereix que, com més prompte millor, es garantisca al màxim la seguretat i salut laboral dels conductors"

Guardar

autobus emt
autobus emt

El regidor del Grup Popular, Carlos Mundina, ha anunciat hui la presentació d'una moció a la Comissió de Mobilitat de l'Ajuntament de València "per a exigir a l'alcalde Ribó i al regidor Grezzi que defensen al col·lectiu de conductors de l'EMT en la seua petició que se'ls vacune contra la COVID com a professionals d'essencials i de risc".

"És incomprensible que haja de ser el comité d'empresa el que es dirigisca a la conselleria de Sanitat per a defensar la salut i la seguretat en el treball dels conductors de l'EMT. Haurien d'haver sigut els seus màxims representants, els senyors Ribó i Grezzi, els que es dirigiren a les autoritats sanitàries demanant la vacunació dels conductors per considerar-los personal essencial de risc", ha denunciat regidor del PP.

Mundina ha explicat que "els conductors treballen més de huit hores dins d'un autobús, que és un habitacle tancat, i molts d'ells no tenen mampares de separació i sistema de ventilació".

El servei de transport públic que presta l'EMT, ha reiterat, "és imprescindible per al funcionament de la ciutat i requereix que, com més prompte millor, es garantisca al màxim la seguretat i salut laboral dels conductors".

Per això, ha conclòs l'edil popular, "exigim que Ribó i Grezzi negocien amb la Conselleria la vacunació dels conductors, i que els defensen veritablement, i no facen com altres vegades que descarreguen en ells la seua responsabilitat de la mala gestió de l'empresa".

Arxivat a:

Destacats