El PP demana a Ribó i Gómez un pla de xoc per a evitar que famílies dormen i visquen al carrer

La regidora popular Marta Torrado assenyala que el Govern de Ribó i PSOE “van prometre rescatar persones però ha fet el contrari, la situació de pobresa a la ciutat ha empitjorat en els seus sis anys de govern"

Guardar

sin hogar pp
sin hogar pp

La regidora del Grup Popular, Marta Torrado, ha demanat al Govern de Ribó i PSOE que des de serveis socials s'active ja un pla de xoc perquè cap família haja de viure en ple carrer a València com està ocorrent en nombrosos punts de la ciutat de València on segueixen augmentant els assentaments de les persones sense sostre.

Al llarg del jardí del vell llit del Túria han seguit proliferant els assentaments de persones sense sostre que han convertit aquesta zona en la seua llar. Un altre dels punts on s'ha instal·lat un campament de persones sense llar és el carrer Beat Gaspar Bono, al costat del Botànic. El carrer s'ha convertit en un punt on ja conviuen famílies senceres tant de dia com de nit. També en ple cor de la ciutat es repeteix la situació en les places de l'Almoina i de la Reina.

Torrado (PP) ha demanat que "des de l'Ajuntament s'actue i es done una solució perquè les famílies que viuen en ple carrer tinguen una llar. Cap govern ha de permetre que persones hagen de dormir i viure en ple carrer quan existeixen recursos suficients per a donar una alternativa".

La regidora Popular assenyala que el Govern de Ribó i PSOE "van prometre rescatar persones, però ha fet tot el contrari, la situació de pobresa a la ciutat ha empitjorat en els seus cinc anys de govern, no hi ha més que sortir al carrer. Cada vegada són més els assentaments de persones sense sostre i les cues de la fam continuen creixent".

Destacats