El Palau de la Música, escenari de l'exaltació de la Fallera Major de València 2019

Un espectacle pirotècnic posarà el fermall d’or a l’acte d’exaltació

Guardar

Exaltació de les falleres majors de València.
Exaltació de les falleres majors de València.

Aquest cap de setmana, el món faller està de celebració. I és que arriba el moment d'exaltar a les Falleres Majors de València 2019. Un moment, sens dubte, màgic i emotiu que portaran sempre en el record. Amb aquest acte, arranquen dies de somni per a les màximes representants de les nostres festes josefines. Ja està tot preparat perquè tant les seues respectives Corts d'Honor, com a amics, familiars i fallers acompanyen en aquest dia tan especial a Marina Civera i Sara Larrazábal.

Serà aquest divendres, 25 de gener, quan el Palau de la Música s'engalane per a acollir l'acte d'exaltació de Marina Civera, Fallera Major de València 2019, i la seua Cort d'Honor. L'esdeveniment, que començarà a les 21.30 hores, també inclourà la pólvora per a posar el fermall d'or a una nit màgica. Així, en finalitzar l'acte, els assistents podran gaudir d'un espectacle pirotècnic amb efectes de llum i color.

Com va avançar el regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, Rosángeles Valls serà l'encarregada d'exercir com a mantenidora de la Fallera Major durant l'exaltació. Rosángeles Valls ha sigut guardonada amb la Medalla d'Or al Mèrit de les Belles Arts i, a més, a causa de la seua trajectòria personal i familiar, coneix molt bé la festa de les Falles.

L'exaltació de la Fallera Major de València dóna el tret d'eixida a uns mesos intensos, carregats d'emoció i bons moments. No obstant això, caldrà esperar fins a l'endemà, dissabte 26 de gener, quan serà el moment de l'exaltació de la Fallera Major Infantil de València 2019, Sara Larrazábal, que també tindrà com a escenari el Palau de la Música.

Arxivat a:

Destacats