El Mercat Central més a prop de tots

Guardar

línea
línea

Sota el lema "Un bus al centre", l'empresa Fernanbús posa en marxa hui una nova línia de transport que unirà nombrosos pobles de l'àrea metropolitana amb el Mercat Central.

Esta acció, el cost del qual assumeix la Generalitat Valenciana, ve a donar resposta a les constants peticions del Mercat Central d'establir vies de connexió amb este recinte, atés que al Mercat acudeixen diàriament centenars de compradors dels pobles pròxims a València, i que amb les nous traçats de l'EMT s'havien quedat sense la possibilitat de continuar accedint a esta zona.

La nova línia de Fernanbús, la 150 possibilita d'esta manera l'accés dels veïns de Manises, Quart de Poblet i Mislata al Mercat Central, a més de cobrir també el servici alguns carrers de València com l'avinguda de Cid, el passeig de la Petxina, la Gran Via Ramón i Cajal i Bisbe Va amistar. Tant la primera com l'última parada com l'última, està en el carrer Baró de Càrcer, 26; junt amb la parada de l'EMT de les línies de BUS 73 i 11, enfront de la porta del Mercat Central.

A més, esta línia, contempla parades en llocs estratègics com les de l'aeroport i l'estació de Metre de Salt de l´Aigua a Manises (junt amb l'hospital) , l'Ajuntament i el Centre de Salut de Quart o l'Antic Hospital Militar i l'Av. Sant Antoni a Mislata; i enllaça amb altres línies de Fernanbús, la qual cosa possibilita també l'accés d'altres municipis de l'àrea metropolitana de València.

Portar fins al Mercat Central, la línia 150 de FernanBus és una bona notícia per al Mercat, ja que el 80% dels seus clients no són veïns dels barris que li rodegen, per la qual cosa cada vegada veu més limitat l'accés dels seus compradors a les seues instal·lacions, la qual cosa va en detriment de les vendes, que han baixat considerablement en els últims temps i per això, continua reivindicant tant l'obertura del pàrquing de Bruges com un millor accés en transport públic al Mercat tant des de diferents zones de València com des dels pobles de la província; ja que gràcies a l'àmplia oferta comercial i a la qualitat dels seus productes és un lloc de referència per a tota la Comunitat Valenciana.

Sens dubte, tant l'esforç de l'Ajuntament de Mislata, com de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Territori, com de Fernanbús; per atendre a les demandes del Mercat Central, suposaran un benefici per als venedors del mercat, en facilitar l'accés als centenars de compradors que han fidelitzat les seues compres en este emblemàtic "temple del sabor".

En tot cas, des del Mercat es continua insistint en el fet que l'Ajuntament de València realitze un planejament ordenat del tràfic en l'entorn de la Llotja, que s'òbriga com més prompte millor el pàrquing de la plaça de Bruges, i sobretot, que es convoque a l'Associació de Venedors del Mercat Central a les reunions sol·licitades, atés que en ser part implicada, haurien d'estar presents en la presa de decisions.

Arxivat a:

Destacats