El 'Maremòbil' passa pels Poblats Marítims i els hospitals Quirón, Clínico i Malva-rosa

Guardar

maremovil
maremovil

La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats s'ha acostat aquest dilluns en el seu 'Maremòbil' als hospitals Quirón, el Clínico i el de la Malva-rosa de València en senyal de "proximitat" amb els malalts i tots els afectats per la pandèmia de covid-19, en un recorregut històric que es realitza sense parades i sense anunci previ, i que l'ha portada també als Poblats Marítims.

Després d'iniciar el seu trajecte aquest dilluns, que s'està desenvolupant amb totes les mesures de seguretat establides, la imatge pelegrina, que llueix un mantell de seda natural daurat, ha visitat també el barri valencià d'Orriols i l'estadi del Levante U.D., l'Avinguda Alfauir i Primado Reig, i s'ha dirigit als Poblats Marítims, on també ha passat pel Cementeri del Cabanyal i del Grau.

Segons ha informat l'Arquebisbat en un comunicat, el mantell que vesteix la imatge pelegrina va ser donat per la Falla Periodista Azzati en complir-se el 75 aniversari de la creació de l'Ofrena a la Verge, per la qual cosa té un component "emotiu", ja que els seus serrells daurats van ser cosits pels membres d'aquesta comissió fallera i persones vinculades a ella.

Així mateix, el 'Maremòbil' està realitzant el seu recorregut acompanyat pels 'Gozos' i l'Himne dedicat a la Patrona, que sonen a través d'uns altaveus habilitats, i al seu pas molts dels vianants estan immortalitzant amb les seues mòbils imatges per al record.

Igualment, acompanya al 'Maremòbil' un altre vehicle en el qual es desplaça el president de la Germandat de 'los Seguidores de la Virgen', José Luis Albiach, i la 'Camarera de la Virgen', Mª Dolores Alfonso. Al seu pas per l'Avinguda Illes Canàries, la imatge pelegrina de la Mare de Déu també s'ha acostat a la parròquia de San Mauro i ha continuat el seu trajecte pel Port.

Respecte del recorregut en 'Maremòbil', previst per als dies 15, 16 i 17, va quedar establit que "discorrerà sempre en trànsit permanent i mai s'han plantejat parades", i inclourà residències, hospitals i cementeris, així com residències de persones majors, "llocs de major sofriment per a les famílies, precisament per a evitar visites a la Verge" perquè "és la pelegrina la que transita davant el poble de Déu".

Destacats