El Japan Weekend 2022 arriba a València els dies 7 i 8 de maig

L'esdeveniment més important de cultura nipona se celebrarà en Fira València i les entrades ja estan a la venda

Guardar

Cartell Japan Weekend 2022 en València
Cartell Japan Weekend 2022 en València

Arriba a València el Japan Weekend 2022 per a totes aquelles persones apassionades per la cultura japonesa. Es tracta de l'esdeveniment de pop culture més gran d'Espanya que aquest pròxim cap de setmana, els dies 7 i 8 de maig, aterra en Fira València.

L'horari de l'esdeveniment serà el dissabte 7 de maig de 10:00 a 20:00 hores i el diumenge d'11:00 a 19:00 hores. Les entrades per a aquest gran esdeveniment que té com a protagonista a la cultura nipona ja estan a la venda en la pàgina web de Japan Weekend. Així, existeixen dos tipus diferents d'abonaments.

D'una banda, l'entrada general que té un preu de 13,20 euros i de les quals només es poden adquirir les del diumenge dia 8 perquè les del dissabte estan esgotades. I d'altra banda, les entrades anticrisi que es poden comprar per 17,60 € i inclouen un manga o una sèrie d'anime en bluray que es recollirà en el propi esdeveniment.

Convidats al Japan Weekend 2022 a València

Fira València és l'emplaçament que acollirà aquest esdeveniment que gira entorn a l'anime, el manga i la cultura proviniente de Japó. I serà fins a aquest lloc on es desplaçaran desenes de convidats l'activitat dels quals gira entorn a aquesta temàtica.

Un comboi de Metrovalencia a Fira València
Un comboi de Metrovalencia a Fira València

En aquest sentit, els qui acudisquen al Japan Weekend aquest 7 i 8 de maig podran trobar-se a les il·lustradores Coco Glez, Judit Mallol, Laia López i Juliette Cousin. A més, també acudiran els youtubers Videópatas i les cosplayers Mina Starliart i Jackwise Clown.

Concursos en el Japan Weekend

L'organització de l'esdeveniment ha planificat múltiples activitats com a xarrades, vídeos, tallers, jocs i exhibicions esportives per als dos dies que dura la trobada dels amants de la cultura japonesa. I, no solament això, sinó que també ha organitzat tres concursos relacionats amb el món japonés. L'horari d'ambdues jornades de l'esdeveniment es pot consultar en aquest enllaç.

En el cas del dissabte, se celebraran els concursos d'Asian Cover Danse que començarà a les 12.00 on els assistents podran gaudir de les millors actuacions musicals al ritme del k-pop. I també el mateix dia es disputarà el Concurs de Cosplay de 16.30 hores a 19.00 hores; mentre que el diumenge serà el torn a les 14.00 hores del Concurs de Karaoke.

Arxivat a:

Destacats