El Govern Balear s'interessa per la gestió dels mercats municipals de València

Guardar

0725 Galiana con el Gobierno Balear2
0725 Galiana con el Gobierno Balear2

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha acompanyat al Conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern Balear, Iago Negueruela, en la seua visita al Mercat Central de València.

Donat l’interés del Govern Balear en el sistema d’autogestió dels 16 mercats municipals de València, el regidor de comerç ha detallat al Conseller Negueruela quin és el funcionament exacte del model i com es pot implantar.

En la visita també han estat el president del Mercat Central, Francisco Dasí, i la gerent del Mercat, Cristina Oliete, que li han detallat de primera mà el model de funcionament del Mercat Central de València.

Galiana també ha posat en valor el model de compra a domicili i el sistema de refrigeració subterrani del Mercat Central així com les festes nocturnes als mercats municipals, com la que es va dur a terme el passat setembre al mercat central i que el regidor Galiana està treballant per a repetir en setembre d’este any a tots els mercats municipals de la ciutat.

El regidor de comerç ha recordat el milió d’euros d’inversió que l’Ajuntament ha invertit este any en els mercats municipals de la ciutat i ha dit que “per primera vegada des de fa molts anys l’Ajuntament de València aposta pels mercats municipals de la ciutat amb un pla seriós per potenciar-los i rellançar-los. Volem que València desenvolupe tot el seu potencial com a ciutat de caràcter mediterrani i que aprofite el seu entramat urbà per afavorir el xicotet i mitjà comerç, i els mercats municipals tenen un protagonisme especial en açò”.

En el marc de ser una “referència” pel que fa a la gestió dels mercats municipals podem situar la visita recent de l’alcalde de Saragossa, Pedro Santisteve, als nostres mercats i ara la visita del Conseller balear acompanyat de Pilar Sansó, Directora General de Comerç i Empresa balear i de Núria Hinojosa, gerenet de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears.

Arxivat a:

Destacats