El festival en Oncologia i el concurs de targetes obrin el Nadal en l'Hospital La Fe

Guardar

la_fe_actuacion_equipo_oncologia_infantil_300
la_fe_actuacion_equipo_oncologia_infantil_300

En l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ja han començat les celebracions nadalenques amb diverses activitats orientades, sobretot, a pacients de l'Àrea de Pediatria, en les quals s'involucren tan familiars com a associacions i personal del centre, que amb molta dedicació i afecte preparen moments especials.

Així, ha tingut lloc el Festival Nadalenc organitzat per la secció d'Oncologia i Trasplantaments Pediàtrics, amb la col·laboració de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Aspanion i la Fundació Pablo Ugarte. Enguany, la temàtica era el llunyà oest i les i els pacients més xicotets han gaudit amb cada actuació musical, de màgia i humor i han compartit una bona estona amb el seu personal sanitari.

Així mateix, s'ha celebrat el lliurament de premis del concurs de targetes nadalenques. Enguany, s'han portat premi Ares Balaguer Pardo, de 5 anys, Ferran Casañ Albert, de 7 anys, i Claudia Mateo López, de 14 anys. Els tres han rebut com a obsequi un paquet de 15 postals amb el seu dibuix, perquè puguen felicitar les festes als seus familiars i amistats.

El lliurament de regals ha estat precedida de l'actuació del Coro Luz Verde, que cada any visita l'Hospital La Fe per a oferir un repertori de cançons populars i nadales nadalenques.

Destacats