El Cuponazo de l'ONCE reparteix més de nou milions d'euros a València

Guardar

cuponazo once valencia
cuponazo once valencia

El Cuponazo de l'ONCE ha repartit 9.475.000 euros a València en 20 cupons premiats, un d'ells amb els nou milions, i 19 cupons més, agraciats amb 25.000 euros cadascun en el sorteig d'aquest passat divendres 1 de gener.

El venedor Miguel Monsoriu Gimeno ha repartit els cupons premiats, que han fet que els guanyadors "comencen amb molt bon peu l'any nou", ha indicat l'ONCE en un comunicat.

Miguel fa vuit anys que treballa com a venedor de l'ONCE i té el seu punt de venda en el port de València, els seus voltants i en les oficines de l'Autoritat Portuària. Entre els seus clients es troben camioners, carregadors, personal del port i també els bars de la zona.

Part del premi l'ha deixat en el bar El Marítimo, en la zona de Transmediterránea. Aquest mateix dissabte, l'encarregat d'aquest establiment ha telefonat al venedor per a dir-li "ja l'has tornat a liar", ja que fa poc va repartir un premi del Cupó Diari.

Miguel Monsoriu s'ha mostrat "molt content" pels seus clients. Els cupons premiats els ha venut entre el bar i cupó a cupó, ha assenyalat.

Miguel va ser electricista en el port, posteriorment carregador i amarrador de vaixells, fins que una lesió li va implicar greus problemes d'esquena. Des de fa huit anys lleva la il·lusió de l'ONCE als seus clients.

Destacats