El Consell ofereix la seua col·laboració per a pal·liar els efectes del terratrèmol a Itàlia i se solidaritza amb els afectats

Guardar

Shakemap_Earthquake_24_Aug_2016_Italy
Shakemap_Earthquake_24_Aug_2016_Italy

El President de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha solidaritzat amb els afectats pel fort terratrèmol registrat en la matinada d'aquest dimecres a Itàlia, que ha causat nombroses víctimes mortals i desenes de desapareguts, i ha oferit tota la col·laboració que estiga a l'abast del Consell per a pal·liar els seus efectes.

"El nostre cor està a Itàlia, amb les víctimes i familiars del terratrèmol", ha expressat el cap del Consell. Així mateix, ha anunciat que el Govern valencià oferirà la seua disposició a cooperar enviant "qualsevol ajuda" que es precise.

En aquest sentit, el President ha dirigit una carta a l'ambaixador d'Itàlia a Espanya, Stefano Sannino, amb qui ja es va reunir el passat mes de juny. En la missiva li expressa la seua consternació per l'ocorregut i, a més, li trasllada que la Generalitat està disposada a cooperar aportant tota l'assistència que siga necessària.

Destacats