El Circuit decorarà les seues escapatòries amb el disseny dels alumnes de la Universitat Politècnica de València

Guardar

16.07.13_areas_de_escape
16.07.13_areas_de_escape

El Circuit de la Comunitat Valenciana decorarà les seues escapatòries asfaltades amb els motius taronja de la proposta Speed Offset, la guanyadora d'un concurs entre els alumnes del màster universitari en Enginyeria del Disseny de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny de la Universitat Politècnica de València.

Un total de tretze equips d'estudiants van presentar distintes propostes amb molt variats motius que decoraran algun dels punts més representatius del traçat de Cheste, com el revolt Doohan o el primer i l'últim gir del Circuit.

Cinc d'aqueixos treballs han rebut premi. El disseny guanyador ha sigut el treball Speed Offset, mentre la resta de premiats, per ordre, han sigut: Dynaway, In Motion, Fast Rice i Una Volta per la Comunitat Valenciana.

L'equip que va dissenyar Speed Offset està format per l'alemanya Christiane Felsberg, la búlgara Milena Valkova, la taiwanesa Xa Luo i el valencià David Minton, que explica el resultat final del seu treball com un disseny que naix inspirat en "les distintes estructures de la naturalesa, des de les onades del mar fins a les formes de les fulles dels arbres, que ens van portar a buscar una abstracció d'aquests elements naturalsper a utilitzar-los com a motiu i tractar de reflectir la sensació de velocitat en recórrer el circuit".

Entre els criteris més valorats en l'elecció destaca la simplicitat tant en l'aplicació com en el manteniment. Speed Offset significa, segons els dissenyadors, "la impressió a una sola tinta de la velocitat, una successió de línies adaptades a les escapatòries que apareixen i desapareixen a mesura que es recorre el traçat. Acceleració, velocitat, emoció Sensacions que quedaran impreses en les cinc zones d'escapatòries asfaltades del Circuit". Els treballs de pintat d'aquestes zones es realitzaran durant les jornades de manteniment de la pista d'aquest mes de juliol.

Tots els alumnes que han participat en aquest procés seran invitats pel Circuit per a assistir al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana en què al voltant de 100.000 persones presents i més de 300 milions a través de la televisió veuran el disseny guanyador plasmat en les escapatòries del traçat de Cheste.

Destacats