El balcó de l'Ajuntament rep demà a 16 veïns

Guardar

fallas-2017
fallas-2017

En el balcó de l'Ajuntament es tornaran a donar cita 16 ciutadans i ciutadanes que van ser triats per sorteig, segons la iniciativa que va començar el 2016 i que permet presenciar-la en un emplaçament tan simbòlic. La mascletà de demà, la tercera de l'any, serà disparada per la Pirotècnia Nadal-Martíque, procedent de la localitat de l'Olleria.

A més, també les juntes locals es donen cita en aquest lloc per a viure-hi l'experiència en primera línia, en aquesta ocasió seran la de Borriana i la de Catarroja. Quant a les falles que pujaran al balcó a presenciar la mascletà amb la fallera major, Raquel Alario, i la fallera major infantil, Clara Parejo, són les de Daroca-Pare Viñas, Acàcies-Picao, Burjassot-Carretera de Paterna, Molinell-Alboraia, Lluís Cano (pl.), Cervantes-Pare Jofré, i L'Alguer-Enginyer Rafael Janini.

La Pirotècnia Nadal-Martí, procedent de la localitat de l´Olleria, va ser fundada l'any 1932 pel besavi de l'actual propietària, Núria Martí Botella. És l'única que queda en el poble, on va arribar a haver-hi en funcionament fins a 13 tallers de pirotècnia. Durant els anys 2016 i 2017 ha disparat en l'exaltació de la Fallera Major, així com un castell de la Ruta de la Seda el 8 de juny.

Destacats