El 6 de maig s'obri el termini d'inscripció per a 'Estiu Jove 2019'

Guardar

Junta-gobierno-local
Junta-gobierno-local

Dilluns que ve, 6 de maig, a les 9.00 hores, s'obri el termini d'inscripció per a «Estiu Jove 2019», on s'ofereixen una gran varietat d'activitats per a joves de diferents edats. El període d'inscripció estarà obert fins al 16 de maig a les 14.00 hores i, d'altra banda, les places s'assignaran per sorteig, que es realitzarà el dia 17 de maig, a les 11.00, i el resultat es publicarà en la web el mateix dia. Així mateix, el dia 11 juny, a les 9.00 h, s'obriran de nou les inscripcions, en el cas que queden places vacants.

Algunes de les activitats que s'ofereixen són «Estiu urbà», per a xiquets i xiquetes de 8 a 14 anys; «Estiu urbà en anglés-Parc Benicalap», per a adolescents de 12 a 17 anys; «Estiu nàutic a la Marina», per a joves de 16 a 30 anys i «Estiu a la natura», dirigida a persones de 14 a 18 anys. D'altra banda, també està l'opció de «Camps interculturals», dirigida a joves de 18 a 30 anys, en la qual s'ofereixen tres destinacions diferents del Marroc. D'altra banda, també està l'opció de «Tallers d'estiu», per a majors de 12 anys, on s'ofereixen de forma gratuïta tallers d'idiomes, noves tecnologies i artístics. El termini en el qual es realitzaran les activitats serà del 25 de juny al 30 d'agost generalment. Tota la informació sobre els diferents tallers es pot trobar en https://www.juventud-valencia.es/archivos/estiu-jove-2019-definitivo-ok.pdf?time=1556877679.

La inscripció es realitza a través de la web www.juventud-valencia.es, on cal indicar l'activitat, el torn i el grup d'edat que es desitja sol·licitar. En el moment de la inscripció totes les persones inscrites obtenen automàticament un número únic per torn, amb el qual participen en el sorteig una vegada inscrites. El resultat del sorteig es publicarà en «Les meues inscripcions», on també s'indicarà l'estat de la inscripció, l'orde que s'ha obtingut en el sorteig i, en cas d'estar en llista d'espera, el número d'ordre atorgat.

SUBVENCIONES INNOVACIÓ SOCIAL I URBANA

D'altra banda, la Junta de Govern Local ha aprovat les subvencions per a la realització de projectes d'innovació social i urbana 2019, destinades tant a persones físiques com a entitats. Així mateix, els nous àmbits temàtics són «Clima, energia i sostenibilitat», «Creació de cultura sobre innovació social i urbana» i «Salut i envelliment».

En aquesta convocatòria hi ha un increment de finançament respecte a l'any anterior, que passa, així, de 360.000 euros a 450.000. A més, cada projecte pot optar a una ajuda de 50.000 euros i, d'altra banda, les despeses subvencionables per a personal tenen un límit del 10%. El termini per a sol·licitar aquestes subvencions serà de 30 dies a partir de la seua publicació en el BOP.

La portaveu municipal María Oliver ha explicat que «enguany s'ha eliminat l'aval bancari, perquè creiem que era una de les qüestions que més dificultats oferia a les diferents entitats que s'hi presenten. Les entitats tindran un programa d'acompanyament des de Las Naves per a qualsevol cosa que necessiten. Tindrem un servici d'informació pressupostària i gestió de les ajudes per a les entitats que tinguen dificultats en aquest àmbit».

Arxivat a:

Destacats