Diversos veïns de Ruzafa ja han realitzat el tràmit per a utilitzar la zona verda

En total, 222 veïns han sol·licitat emplear aquesta zona d'estacionament per a residents del barri

Guardar

APR de Ciutat Vella
APR de Ciutat Vella

Els veïns de Russafa ja s'han començat a mobilitzar per a realitzar el tràmit i així poder utilitzar la zona d'estacionament reservada per al veïnat, el qual entrarà en funcionament el mes vinent de setembre d'aquest mateix any. Gràcies a aquesta iniciativa, els residents tindran exclusivitat a l'hora d'aparcar en la zona verda durant les 24 hores dels dies i els set dies de la setmana.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha exposat que "l'Ajuntament no tanca a l'estiu i ha dut a terme una campanya de bustiada en tots els domicilis del barri, els mitjans de comunicació estan informant i les xarxes socials municipals fa setmanes que estan anunciant la possibilitat d'avançar la inscripció perquè aquelles persones que ho desitgen puguen portar a cap ja els tràmits".

Per a sol·licitar aquest tràmit, les persones han d'estar empadronades en alguns dels carrers del barri i tindre acreditat que són titulars del permís de circulació, o en el cas de persones jurídiques, han de fer constar qui és el conductor habitual del vehicle. A més, les persones que sol·liciten aquestes places han de tindre al corrent de pagament totes les seues taxes, impostos municipals i sancions.

Per a obtenir l'autorització, s'ha de fer la petició a través de la seu electrònica, en l'apartat de mobilitat dels tràmits municipals. Al seu torn, l'ajuntament també disposa d'un apartat en la seua pàgina web amb tota la informació i requisits per a donar-se d'alta i poder ser beneficiari.

La sol·licitud tindrà una vigència de dos anys, inclòs l'any en què s'ha sol·licitat i el següent al de la inscripció fins al 31 de desembre.

Zona verda a Ciutat Vella

Aquest barri ja disposa de zona verda als carrers de l'interior del perímetre, amb un total de 117 places on només poden aparcar-los veïns empadronats dins de l'Àrea de Prioritat Residencial (APR). Aquesta setmana el servei de Mobilitat Sostenible ha ampliat en 44 més les places de residents, la qual cosa suposa un augment del 38%. A més, s'ha afegit 93 noves places per a càrrega i descàrrega per a l'ús exclusiu dels residents i podran usar-se fora de l'horari previst d'aquestes activitats.

Destacats