Dispositiu especial de l'EMT a València per Tots Sants

S'augmenta el servei un 44% i el dia 1 hi haurà una línia directa entre l'Ajuntament de València i el cementeri municipal

Guardar

Diversos autobusos de l'EMT a la ciutat de València
Diversos autobusos de l'EMT a la ciutat de València

L'Ajuntament de València ha presentat el servei especial d'EMT amb motiu de la festivitat de Tots Sants d'aquest 2023. Un servei extraordinari que s'incrementarà en un 44% a partir del 28 d'octubre, millorarà les freqüències de pas i inclourà el dia 1 de novembre una línia directa entre el consistori i el cementeri municipal.

Concretament, entre el divendres 27 d'octubre i el dimecres 1 de novembre augmentaran els serveis en les línies 9, 10, 18 i 99, fins a deixar les seues freqüències en una mitjana de 8 minuts, excepte en la línia 18, que en festiu registra freqüències més llargues per ser eminentment universitària. Per part seua, la línia 99 cobrirà els desplaçaments tant al cementeri municipal del Bulevard Sud com al de Campanar.

A més, les línies 9, Estació del Nord – La Torre, i 10 Benimaclet – Sant Marcel·lí, són les més reforçades, i entre el dilluns i el dimecres rodaran amb freqüències de pas de 7 minuts. També la línia 31, amb destinació al cementeri del Cabanyal, es reforça els dies 31 i 1 per a millorar considerablement les seues freqüències.

Serveis especials als cementeris municipals

El dia 1 de novembre, en el qual se celebra la festivitat de Tots Sants, EMT València activarà dues línies especials amb destinació als cementeris municipals del Bulevard Sud i de la V-30. Entre les 9.00 i les 18.00 hores entrarà en funcionament la línia Especial Cementeri Municipal. Amb una freqüència de pas de 9 minuts, partirà des del cèntric carrer del Periodista Azzati, parant als carrers Xàtiva i Jesús, l'avinguda de Gaspar Aguilar i la plaça de Santo Domingo de Guzmán, on se situa el Cementeri Municipal de València.

També es posa en marxa el dia 1 una llançadora especial que unirà el tanatori municipal amb el cementeri de la V-30. En aquest cas, tindrà una freqüència mitjana d'eixida de 10 minuts i circularà entre les 10.00 i les 15.00 hores.

Tots els detalls del dispositiu d'EMT per la festivitat de Tots Sants es poden consultar en la pàgina web de la companyia i hi haurà personal en les parades per a informar els viatgers i viatgeres.

Arxivat a:

Destacats