Diputació i Ajuntament unifiquen la seua estratègia turística per a potenciar el territori valencià

Guardar

reunió en ajuntament
reunió en ajuntament

L'alcalde de València, Joan Ribó, s'ha reunit amb la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, en l'Ajuntament de València per a abordar la unificació de l'estratègia turística conjunta iniciada després del protocol subscrit entre les entitats de promoció de turística de cada administració, Turisme València i València Turisme, el mes de juliol passat.

També han assistit a la reunió la regidora de Turisme de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez; el gerent del Patronat de Turisme, Pau Pérez, el director gerent de Turisme València, Antoni Bernabé, i el director de Gestió Turística del Patronat, Evarist Caselles.

Un turisme diversificat per a València

L’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, ha expressat la seua satisfacció per comptar amb la Diputació per a promocionar «una indústria de primer orde per a València com el turisme». Ha afegit que «la nostra estratègia passa per una diversificació del turisme perquè els nostres visitants troben València atractiva des d’un punt de vista mediambiental, cultural, per a la celebració de congressos o per a fer compres en els nostres comerços tradicionals».

Segons Pilar Moncho, «estem fent realitat l'acord segellat amb accions com el València Summer Day, que tindrà continuïtat amb València Winter Days, Farm Trips i Press Trip o l’assistència conjunta a fires nacionals i internacionals. Els acords no només es tradueixen en textos i intencions, sinó que la nostra responsabilitat és transformar-los en accions reals que vetlen per la millora de la gestió pública i, en el nostre cas, per la potenciació del territori de la província com a destinació turística excel·lent per a garantir un turisme sostenible que supere la barrera de l'estacionalitat» —ha dit Moncho.

 

Arxivat a:

Destacats