Detinguts tres joves a València després d'estrangular, colpejar i deixar inconscient a un home per a robar-li prop de Primado Reig

Guardar

policia nacional
policia nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a tres joves d'entre 19 i 23 anys després d'estrangular, colpejar i deixar inconscient a un home per a robar-li les seues pertinences.

Els fets van ocórrer quan un home es trobava reunit amb tres persones en un parc pròxim a l'avinguda Primado Reig. Pel que sembla, en un moment de la trobada es va iniciar una discussió que va culminar quan els agressors li van fer un "mataleón" a la víctima, deixant-la inconscient per a sostraure-li les seues pertinences.

Segons les perquisicions policials, els sospitosos van abordar a la víctima passant-li el braç pel coll per a realitzar-li un estrangulament i fer-li perdre el coneixement. En eixe moment, van aprofitar que es va esvair un moment per a robar-li les seues pertinences, a més de colpejar-li en la cara provocant-li excoriacions en la part dreta del rostre, ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Després del succeït, els agents van iniciar una investigació per a identificar als autors del fet, que han sigut reconeguts en fotografies per la víctima.

Les indagacions realitzades han permés identificar a un dels sospitosos en el mòdul de preventius del Centre Penitenciari de Picassent. Així mateix, el segon ha sigut detingut quan va acudir a l'oficina de presentacions de la Unitat de Policia Nacional adscrita als Jutjats, on els agents han comprovat que tenia una requisitòria policial vigent per aquests fets. Finalment, un altre ha sigut localitzat en un parc situat al carrer Paraguai de València.

Els detinguts, tots ells amb antecedents policials i dos en situació irregular a Espanya, han sigut acusats com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Dos dels arrestats han passat a disposició judicial, mentre l'altre roman en el mòdul de preventius de la presó de Picassent.

Destacats