Detingut un home per colpejar a la seua parella embarassada en la panxa i amenaçar-la amb un ganivet

L'home per què sembla va afirmar que la mataria si tenia al bebé, tot això en presència del fill de huit anys de la dona

Guardar

policia nacional
policia nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 29 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de pel que sembla agredir a la seua parella, embarassada de tres mesos, i amenaçar-la amb un ganivet de grans dimensions.

Els fets van ocórrer al voltant de les 23.30 hores de la nit, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte valencià de Trànsits, on una dona demanava auxili, segons han explicat les forces de seguretat en un comunicat.

Una vegada en el lloc, els policies van trobar en l'habitatge a una xica embarassada, molt alterada i plorant, amb hematomes en el coll, així com a la seua parella, un home de 29 anys.

Els agents van esbrinar que tots dos havien iniciat una discussió, ja que pel que sembla ell s'oposava al fet que ella tinguera el bebé, i en un moment donat presumptament li va propinar una punyada en la cara i va agafar fortament del coll, tirant-la al sòl i donant-li puntades en la panxa.

L'agressor presumptament també li hauria amenaçat de matar-la si tenia al bebé, empunyant un ganivet de 13 centímetres de fulla, tot això en presència del fill de la víctima, de huit anys.

Per tot això, els policies van detenir a l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i van intervenir l'arma blanca presumptament empleada.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat la prohibició d'aproximar-se o comunicar-se amb la víctima.

Destacats