Descobreix quins són els joguets més buscats per a aquest Nadal 2020

L'última Barbie, els nous Playmobils o la versió de Llec de Super Mario són indispensables

Guardar

mercadillo-navideo-680x365_c
mercadillo-navideo-680x365_c

Amb el compte arrere per a aquest Nadal tan atípic és moment de fer les últimes compres nadalenques d'aquells joguets amb els quals gaudiran els més menuts.

Però, quin és el joguet del moment amb el qual aconseguiràs sorprendre el teu fill o filla? Ací et portem una guia amb els joguets més populars que il·lusionaran de nou als xiquets i a les xiquetes de la mà del Pare Noel i els Reis d'Orient.

Playmobil de pel·lícules

Playmobil ha creat nous joguets relacionats amb pel·lícules com a Caza Fantasmas, Scooby Doo o Regreso al futuro, però també hi ha una nova versió dels dibuixos de Heidi fets per ordinador.

Lego de Super Mario

Lego ha tret diverses versions dels clàssics videojocs de Super Mario, amb les seues monedes, banderes de meta i figures com Bowsy i Goomba.

A més, el ninot de Mario té sons i acumula monedes virtuals, per a recrear el màxim possible els seus videojocs.

La nova Barbie

Barbie és una de les clàssiques nines que es renova any rere any. Entre les seues noves versions estan les Barbies Reveal, amb les quals no saps quin t'ha tocat fins que obris el paquet i submergeixes la nina en l'aigua. En aquestes versions poden aparéixer sirenes, germanes xicotetes i les seues mascotes o fins i tot la típica Barbie.

LOL Surprise

Aquestes nines són les preferides dels xiquets i de les xiquetes de totes les edats i enguany hi ha noves: LOL Hairvibes amb extravagants cabelleres, LOL Lights Glitter que brillen en la foscor i els L.O.L. Surprise! Boys Arcade Heroes.

Camió de rescat de la Patrulla Canina

Des de fa uns anys els joguets de la Patrulla Canina són indispensables i enguany el seu camió de bombers equipat amb un braç extensible, un mini vehicle i una figura de Marshall encantarà als xicotets.

Echantimals

La marca de les nines que viuen en el bosc entre la naturalesa, són les més desitjades últimament i ha eixit un nou pack: la nina Rainey Reindee que inclou una família de rens en la seua col·lecció de la Vall Nevada.

Estadi Beyblade Hypersphere Vortex Climb

Un estadi que permet enfrontar-se a dos o quatre jugadors llançant baldufes. A més, inclou dos llançadors i dues baldufes Bebyblade.

Set de joc Fortnite

Aquest set inclou dues figures del videojoc que permet als xiquets recrear les seues pròpies BattleRoyale. També entren 89 peces de construcció.

Nina cantarina d'Elsa

A més de les disfresses, les nines d'Elsa i Ana de la pel·lícula Frozen són alguns dels articles més demandats.

La nova nina d'Elsa resulta atractiva perquè canta la cançó Into the Unkown inclosa en Frozen 2 i també s'il·lumina el seu vestit. Existeix una versió similar d'Ana.

Ninot Baby Ioda

Inspirat en el personatge de la sèrie de Disney+ The Mandalorian, aquest peluix és perfecte per als fans d’Star Wars. El cos del ninot és bla i se sustenta sobre una base similar al bressol que es veu en la sèrie.

Destacats