Descobreix quins musicals veure aquest Nadal 2020 a València

Musicals de tota mena per a gaudir en família

Guardar

1204 encesa llums NadalVLC 3
1204 encesa llums NadalVLC 3

Dona una ullada a la programació dels musicals que tindran lloc aquest Nadal a la ciutat de València. Des de clàssics com 'El llibre de la selva' o 'La Bella i la Bèstia' que no es poden perdre els més menuts fins a alguns nous com 'La clau màgica'.

Els teatres són un lloc segur al qual anar aquest Nadal en família i, amb aquesta programació, la diversió està assegurada per a adults i xiquets.

La clau màgica

Sala Off (Carrer del Túria, 45)Funcions: Del 4 de desembre de 2020 al 10 de gener de 2021

La Companyia Off estrena aquest divertit musical que farà que els xiquets s'enamoren de la lectura. A més, l'ambient de màgia està assegurat gràcies a l'escenografia i vestuari dels guardonats en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes, Luis Crespo (millor escenografia per 'Vigor Mortis') i Pascual Peris (millor vestuari per 'Dinarmarca').

Ana Conca, Yeray Varo i Pau Vercher encarnen als personatges que s'embarcaran en aquest viatge sota la batuta de Víctor Lucas i Mamen Mengó.

El protagonista de la història, Guille, quan desitja no haver llegit mai un llibre descobreix una clau màgica a través de la qual es trasllada a l'interior de la seua ment per a conéixer als personatges de tots els seus contes infantils. Amb aquesta aventura Guille es coneixerà a si mateix i descobrirà el motiu pel qual va començar a odiar els llibres.

El Mag d’Oz

Teatre Flumen (Carrer Gregorio Gea, 15)Funcions: 19 i 20 de desembre

Una fantàstica odissea plena d'humor, màgia, cançons i diversió de la mà de Saga Produccions.

Dorothy viu en la granja dels seus oncles, a Kansas, però somia a viatjar a l'altre costat de l'arc de Sant Martí. El seu desig es fa realitat quan un tornado se l'emporta volant amb el seu gosset Totó al Món d’Oz. Per a tornar a casa haurà de véncer a la Bruixa de l'Est, arribar a la Ciutat Esmeralda i trobar al Gran Mag d’Oz. Per això sempre haurà de seguir el camí de rajoles grogues.

El regne de Ben & Holly

Teatre Flumen (Carrer Gregorio Gea, 15)Funcions: 21 i 22 de desembre

El fenomen televisiu infantil del moment, 'El Xicotet Regne de Ben i Holly', arriba a València per a fer gaudir als més xicotets.

Ben i Holly viuen en el Xicotet Regne de les fades i els follets i sempre van acompanyats del seu millor amic Gastón. En aquesta història plena d'aventures et divertiràs amb el Vell follet Sabio i amb la màgia de Nana Pruna.

La Bella i la Bèstia

Teatre Olympia (Carrer de Sant Vicent Màrtir, 44)Funcions: 22, 23, 29 i 31 de desembre de 2020; 3, 4, 5 i 10 de gener de 2021

El clàssic d'entre els clàssics arriba de la mà de la companyia valenciana Eventime Teatro. Un musical ple de color, emocions i aventures per a majors i xicotets.

La història perfecta per a despertar la il·lusió d'un món màgic i conscienciar que la bellesa està a l'interior, perquè el vital s'amaga sota la pell i és el que es cultiva i creix, mentre que l'exterior canvia i es volatilitza.

El llibre de la selva

Teatre Flumen (Carrer Gregorio Gea, 15)Funcions: 23 i 26 de desembre

Una fantàstica història d'un xiquet criat pels llops de la mà de Saga Produccions.

Mowgli emprén el seu camí fins al llogaret dels humans al costat del peresós os Baloo i la pantera Bagherera. Durant el viatge haurà de resoldre enigmes i escapar de les arpes del tigre Sherkan.

La Reina de les Neus

Teatre Carolina (Carrer Rugat, 10)Funcions: Del 26 al 28 de desembre

Un fantàstic espectacle pensat perquè tota la família, des dels majors fins als més xicotets es divertisquen. Un show infantil i familiar amb un decorat espectacular, una banda sonora impressionant i amb efectes especials increïbles.

És una història plena d'aventures amb fred, neu i gel. I en aquest Regne sols l'amor vertader és capaç de fondre el gel.

Destacats