Un recorregut pels mercats nadalencs de València 2022

Descobreix tots els Mercats de Nadal a València per a aquest 2022

Guardar

Imatge d'un mercat de Nadal
Imatge d'un mercat de Nadal

Durant aquestes dates tan assenyalades, visitar els mercats nadalencs de València 2022 és, sens dubte, un dels millors plans per a fer per la ciutat. I és que són molts els que inunden la capital del Túria durant aquestes setmanes. Per això, fem un recorregut pels millors mercats de Nadal de València:

Mercat de Nadal de la Ciutat de les Arts

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull fins al 8 de gener un dels mercats nadalencs més sorprenents de la ciutat. I és que a més de llocs artesanals, aquest espai compta amb tallers infantils, contacontes, foodtrucks, exhibició d'oficis tradicionals i actuacions per a tota la família. Així mateix, podràs fer-te fotos en la recreació natzarena amb el naixement, la bugadera i fins a soldats romans; o passar una estona d'allò més entretinguda en la ludoteca musical amb els cavallets Da Vinci i el drac volador.

L'horari del mercat nadalenc artesanal de la Ciutat de les Arts serà d'11.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 22.00 hores, excepte el 24 i el 31 de desembre que només estarà obert en horari de matins, i el 25 de desembre i 1 de gener que estarà obert a la vesprada. A més, els foodtrucks, que oferiran una àmplia oferta gastronòmica, estaran oberts d'11.00 a 22.00 hores.

Mercadillo de Navidad en València
Mercat de Nadal a València

Christmas Market en Teatre La PlaZeta

Sens dubte, un altre dels mercats nadalencs més visitats serà el del teatre La PlaZeta, que obrirà les seues portes del 25 de desembre de 2022 fins al 8 de gener de 2023. El Christmas Market se situarà en la zona exterior del teatre, i comptarà amb llocs tradicionals, foodtrucks de locals, com Lamburguesa o Baovan, zones d'oci i activitats, així com jocs tant per als més menuts de la casa, com per a adults a preus populars.

A més, en el teatre La PlaZeta trobaràs també una de les pistes de gel més grans de València. T'ho perdràs?

Pista de patinaje sobre hielo de Navidad de la Plaza del Ayuntamiento de València 2021 (Xisco Navarro)
Pista de patinatge sobre gel de Nadal de la Plaça de l'Ajuntament de València 2021 (Xisco Navarro)

Fira d'artesania a la plaça de la Reina

Després que finalitzaren les obres de rehabilitació de la plaça de la Reina de València, la Fira d'artesania recupera la seua localització habitual, als peus de la Catedral, per a oferir a la ciutadania una infinitat de productes artesanals que van des de la ceràmica tradicional valenciana fins a la marroquineria, tèxtil, joguets o bijuteria, entre altres productes.

L'horari és de 10.30 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores, excepte el 24 i el 31 de desembre que només obrirà en horari de matins. No obstant això, el 25 de desembre i l'1 de gener obrirà en el seu horari habitual; mentre que la nit de Reis (5 de gener) estarà obert fins a les 00.00 hores

Mercadillo navideño de València en la Plaza del Ayuntamiento (Xisco Navarro)
Mercat nadalenc de València

Mercat de Nadal HoHoHo

Un any més torna, al mercat de Tapineria de València, el mercat de Nadal HoHoHo, perfecte si estàs buscant un lloc on comprar regals completament diferents i molt originals. Accessoris, moda, art, deco, complements i molt més t'estan esperant en aquest espectacular mercat de Nadal. A més, solen complementar la seua programació amb actuacions musicals, tallers infantils i un fum de sorpreses més.

L'horari és del 21 de desembre al 5 de gener d'11.00 a 21.00 hores, excepte el 24 i 31 de desembre que obrirà de 10.00 a 15.00 hores; i el 25 de desembre i 1 de gener que romandrà tancat.

Imagen de un mercadillo navideño
Imatge d'un mercat nadalenc

Artesania al Mercat de Colón

En un espai inigualable com és el Mercat de Colón de València, s'amaga llocs d'artesania amb productes de gran qualitat. Des de joieria, moda o vidre fins a productes gastronòmics per a fer un regal d'allò més especial. En aquesta ocasió, estarà obert fins al 5 de gener, i es podrà visitar en horari d'11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores.

Mercat de Reis de València

Finalment, del 3 al 5 de gener de 2023, tornarà el Mercat de Reis del Cabanyal on trobaràs joguets, dolços i fins a carbó. Es tracta, sens dubte, del mercat de Nadal per excel·lència de València si vols comprar regals d'última hora. I és que encara que els dies 3 i 4 de gener obrirà fins a les 22.00 hores; la nit de Reis (5 de gener) estarà obert fins a les cinc del matí.

Puesto de caramelos en un mercadillo de València
Lloc de caramels en un mercat de València

Arxivat a:

Destacats