Descobreix els secrets de l'astronomia amb Les Nocturnes

Cada dimarts i dijous, l'Hemisfèric acull Les Nocturnes d'estiu

Guardar

ciudad-de-las-artes-y-las-ciencias
ciudad-de-las-artes-y-las-ciencias

Si hi ha un lloc a València en el que gaudir amb la ciència, descobrir el món que ens envolta i, fins i tot, viatjar en el temps, aquest és la Ciutat de les Arts i les Ciències. Un espai màgic que sorprén tant a xiquets, com a adults, i que a més torna a oferir una experiència única: Les Nocturnes d'estiu.

Si eres amant de l'astronomia, llavors, tens una cita en l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Des de hui, 4 de juliol, fins al pròxim 7 de setembre, cada dimarts i dijous, tindràs l'oportunitat de conéixer els estels i els planetes, en un ambient privilegiat. I és que les Nocturnes d'estiu combinen la possibilitat de descobrir el cel estival, acompanyat de la bona música composta per Fabien Aubry.

De la mà d'un dels planetaristes de l'Hemisfèric, trauràs el cap al cosmos per a saber més sobre les nebuloses, les galàxies, les constel·lacions i, fins i tot, conéixer de prop planetes com Júpiter o els sorprenents anells de Saturn.

Tots els dimarts i dijous d'estiu, a les 21.00 hores al juliol i setembre, i a les 22.00 hores a l'agost, les Nocturnes d'estiu t'estan esperant. El cost de l'activitat és de 8,80 euros per als adults, i de 6,85 euros per als més xicotets.

Destacats