Demà s'aprovarà la rehabilitació de vivendes en el Cabanyal

Guardar

La Junta de Govern Local aprovarà demà el Projecte d'Execució de les obres de rehabilitació de l'edifici situat al carrer José Benlliure 194, en el barri de Cabanyal-Cayamelar. L'actuació en l'immoble compta amb un pressupost que ascendeix a 121.907 euros; amb finançament municipal, autonòmic i estatal. L'edifici estarà compost per un habitatge i un baix, que després de la rehabilitació aquest estarà adaptat com a vivenda.

Amb activitats com aquesta, l'Ajuntament segueix amb el seu full de ruta per rehabilitar edificis deteriorats en el barri de Cabanyal-Canyamelar. Les obres estan emmarcades en el programa ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana), cofinançat per la Generalitat, el Ministeri i l'Ajuntament.

La regidora de Vivenda, Maria Oliver, ha destacat que «el nostre compromís amb el Cabanyal continua ferm. On l'anterior equip de govern tenia un pla per a destruir, nosaltres tenim un full de ruta per a reconstruir, rehabilitar, valorar i dignificar els immobles del barri».

L'objectiu de la rehabilitació és dotar els immobles amb les condicions de seguretat, habitabilitat i funcionalitat requerides per llei. Les obres consistiran en la demolició d'elements impropis, millores en les façanes, reparació de cobertes, renovació de xarxa de clavegueram i connexió amb la xarxa de sanejament. A l'interior dels immobles, està previst renovar els palets i revestiments, així com noves instal·lacions de lampisteria, electricitat, gas i ventilació.

Destacats