#DecidimVLC reprén les reunions dels grups de treball en els seus 19 districtes

Dilluns de vesprada va començar la segona tanda de reunions als districtes

Guardar

L'ajuntament_de_valència
L'ajuntament_de_valència

Al llarg d’esta setmana, als 19 districtes de la ciutat, els grups de treball reprenen les reunions per tal de començar a presentar les propostes per a cada barri. “Començarà així el debat de cadascuna de les iniciatives que es presentaran al si del grup per a, posteriorment, començar el debat i arribar al consens necessari”, ha explicat el regidor de Participació, Jordi Peris. A Benimaclet ha hagut un canvi d’última hora i la reunió del districte tindrà lloc dimarts que ve.

Constituïts ja els grups de treball i explicat el procés, esta setmana comença la segona tanda de reunions. Totes les trobades començaran a les 18 h als diferents espais municipals habilitats a cada districte. “Les reunions han d’acabar amb una sèrie de propostes que es pujaran a la web decidimvlc.valencia.es per tal de poder sotmetre-les a votació per part de la ciutadania de València. L’Ajuntament destinarà 7 milions d’euros dels pressupostos de 2017 per a executar les que finalment tinguen més suport”, ha subratllat el regidor Peris.

La primera de les reunions dels grups de treball dels districtes va tenir lloc la vesprada d'ahir. Hui serà el torn de l’Eixample, Extramurs, Campanar, el Pla del Real, Poblats Marítims i Pobles de l’Oest.

El dimecres dia 9 les reunions seran a la Saïdia, l’Olivereta, Patraix, Quatre Carreres, Algirós i Rascanya.

El dijous es reuniran els grups de treball de Jesús, Camins al Grau, Benicalap, Pobles del Nord i Pobles del Sud.

Tan sols restarà el grup de treball de Benimaclet, que s’ha canviat de dia i tindrà lloc el dimarts 15 de novembre.

#DecidimVLC

Destacats