Danses tradicionals envaeixen aquest dissabte l'Estació del Nord de València

Guardar

Estació del Nord de València
Estació del Nord de València

L'estació d'Adif de València Nord acollirà aquest dissabte 2 de juliol, des de les 19.00 a les 21.00 hores, una sessió de 'Ball Social', amb danses tradicionals i ritmes moderns, al costat de la façana principal de l'edifici.

L'acte, obert al públic que desitge participar, compta amb la col·laboració de l'agrupació Palladium València i de CMT Sound. Es tracta d'una festa de ball social que es realitza una o dues vegades al mes amb una duració habitual de quatre hores, ha informat Adif en un comunicat.

Ballar socialment contribueix a l'acostament de les persones que comparteixen l'afició, bé es tracte de danses tradicionals o ritmes moderns i constitueix un motiu de trobada en un lloc que s'ha convertit en "la porta habitual d'entrada a la ciutat".

Amb aquesta mena d'iniciatives, Adif pretén "acostar les estacions ferroviàries a la societat com a espais no sols de trànsit, sinó també d'oci i cultura, amb la col·laboració dels locals comercials".

Aquesta campanya s'emmarca en el pla de màrqueting promocional que Adif desenvolupa anualment en col·laboració amb empreses de l'oci i la cultura per a "dinamitzar els espais comercials de les estacions" acollides a la marca Botigues de l'Estació.

La marca Botigues de l'Estació es troba present, a més d'en l'estació de València Nord, a les estacions de Madrid Chamartín, Madrid Puerta de Atocha, València Joaquín Sorolla, Alacant, Barcelona Sants, Girona, Còrdova i Sevilla Santa Justa.

Destacats