Talls de trànsit per la manifestació de l'Orgull de València 2022

Les primeres afeccions al trànsit començaran aquest divendres, 24 de juny, a partir de les 22.00 hores

Guardar

Manifestació de l'Orgull València - Foto: Jerónimo Roure
Manifestació de l'Orgull València - Foto: Jerónimo Roure

La manifestació de l'Orgull de València arrancarà a les 20.00 hores del pròxim dissabte, 25 de juny, des del pont de l'Exposició al passeig de l'Albereda. D'aquesta manera, les afeccions al trànsit rodat començaran a partir del divendres, 24 juny, a les 22.00 hores. A València Extra t'informem dels talls de trànsit a València pel dia de l'Orgull 2022.

Estarà completament prohibit estacionar, des del divendres 24 de juny, a les 22.00 hores, fins al dissabte 25, a les 20.00 hores, al passeig de l'Albereda, entre el pont del Real i el pont de l'Exposició.

A més, la manifestació, que començarà a les huit de la vesprada, transcorrerà per carrer del Justícia, plaça de la Porta de la Mar, Colón i Xàtiva per a accedir a la plaça de l'Ajuntament per l'avinguda del Marqués de Sotelo, vies que romandran tallades al trànsit durant el recorregut.

Finalment, i amb l'objectiu de garantir la seguretat dels i les participants en la manifestació de l'Orgull de València, permetent a més la circulació dels vehicles pel centre de la ciutat, s'invertirà el sentit del trànsit motoritzat del carrer de Pascual i Genís per a permetre l'eixida cap al carrer de les Barques des de Correus i Pérez Pujol. Igualment, mentre el passeig de l'Albereda romanga tallat, es desviarà el trànsit des de General Elío a Sant Pius V.

Prop de 70 organitzacions – entre entitats públiques i socials, partits polítics i sindicats – participaran, aquest dissabte 25 de juny, en la manifestació. Així mateix, s'espera l'assistència de més de 100.000 persones, que recorreran els carrers de València al costat de 15 vehicles de grans dimensions i les ja tradicionals batucades, que desfilaran darrere de la pancarta de capçalera. Per aquest motiu, la Policia Local de València ha preparat un ampli dispositiu de seguretat.

Arxivat a:

Destacats