El Consell Agrari obri el termini de presentació de sol·licituds per a constituir una borsa de tècnics mitjans d'inspecció rural

Guardar

El regidor d'Emergència climàtica i Transició energètica, Alejandro Ramon
El regidor d'Emergència climàtica i Transició energètica, Alejandro Ramon

El Consell Agrari Municipal ha obert el termini de presentació d'instàncies per a la constitució d'una borsa de treball de persones tècniques mitjanes en dinamització i inspecció del medi rural. El termini de recepció de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 11 de juliol.

Amb aquesta convocatòria, l'organisme constituirà una borsa per a la realització de futurs nomenaments de personal interí per a cobrir, "amb caràcter excepcional, les necessitats urgents i inajornables, en la plaça de Tècnics Mitjans de Dinamització i Inspecció del Medi rural que s'enquadra en el grup de titulació B", tal com s'estableix en les bases de la convocatòria, i segons ha explicat el regidor d'Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, i vicepresident del Consell Agrari, Alejandro Ramon.

"No sols incrementem la dotació del Consell quant a pressupost –ha explicat l'edil- sinó que, a més, augmentem també els recursos humans per a poder tirar endavant el Pla d'Agricultures Urbanes". "Així mateix –ha afegit el regidor d'Agricultura- amb aquesta iniciativa podem també reforçar l'ajuda i atenció als llauradors i les llauradores professionals de la ciutat".

Les persones interessades a ser incloses en aquesta borsa de treball poden presentar les seues instàncies en les oficines de l'organisme autònom municipal, situat al carrer de Guillem de Castro, número 51, de 09.00 a 14.00 hores, així com en els llocs indicats en l'article 16 de la Llei 39/2015 de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques (registres electrònics de les Administracions Públiques, oficines d'assistència en matèria de registres (OAMR), oficines de correus o en les representacions diplomàtiques i oficines consulars d'Espanya, fonamentalment).

Les Bases íntegres amb els seus annexos I 'Model d'Instància' i II 'Funcions del Lloc de Tècnic/a Mitjà de Dinamització i Inspecció del Medi rural', estan publicades en la pàgina web de l'organisme https://valencia.consellagrari.com/es/ i en el tauler d'anuncis de l'O.A. m. Consell Agrari Municipal de València (Guillem de Castro, 51-2a-4. 46007 València). La instància de presentació es pot descarregar de la pàgina web https://valencia.consellagrari.com/es.

Arxivat a:

Destacats