Coneix l'horari de la Marató València 2022: tots els detalls

València acull aquest diumenge, 4 de desembre, la Marató. Aquests són tots els detalls sobre la prova

Guardar

Eixida Mitja Marató València 2021
Eixida Mitja Marató València 2021

La Marató de València 2022 se celebra aquest diumenge, 4 de desembre. No obstant això, en tractar-se d'una prova esportiva amb 30.000 participants, s'han dividit les eixides en un total de sis. D'aquesta manera, la Marató de València tindrà el següent horari: la primera eixida serà a les 8.15 hores, programant-se les següents cada deu minuts, és a dir, 08.25, 08.35, 08.45, 08.55 i 09.05 hores. Totes tindran el mateix punt d'eixida: la plaça de la Marató en confluència amb el pont de Montolivet.

La capital del Túria viurà, així, una jornada intensa que la tornarà a catapultar com la ciutat del running. I és que es preveu que la Marató 2022 de València finalitze al voltant de les 15.00 hores. À Punt ha preparat una programació especial per a informar de la carrera més internacional amb entrevistes en directe als i les protagonistes de la carrera, així com a atletes consagrats, debutants i organitzadors per a transmetre tot el que es viu en una de les proves esportives més esperades de l'any.

De fet, la ciutat es paralitzarà durant el matí del diumenge, i el transport públic reforçarà les línies per a acudir a la Marató. En el cas de l'EMT, reforçarà les línies 35, 99 i C3, encara que es recomana consultar la web o les xarxes socials, ja que moltes línies presentarà desviaments o supressions des de l'inici de la jornada fins a les 16.00 hores.

Per part seua, Metrovalencia ja ha informat que tant les línies de metro, com de tramvia tindran serveis especials a primera hora del matí. Això sí, es recomana consultar la web, l'app o les xarxes socials per a les freqüències de pas.

Finalment, València tindrà talls de trànsit per la Marató, que començarà a partir del divendres 2 de desembre, i es prolongaran fins a la finalització de la prova, el diumenge 4 de desembre.

Arxivat a:

Destacats