Les places de València s'inunden de concerts gratuïts el dissabte per la Gran Nit

Diverses places del centre de València acolliran concerts gratuïts dins de la programació de la Gran Nit 2023

Guardar

Concerts en les places de València per la Gran Fira / Foto: IVC Música
Concerts en les places de València per la Gran Fira / Foto: IVC Música

La Gran Nit de València 2023, emmarcada dins de la programació de la Gran Fira, acollirà el dissabte, dia 22 de juliol, nombrosos concerts gratuïts en diverses places del centre de València. Una oportunitat perfecta per a gaudir de les nits d'estiu en enclavaments únics. I és que, sens dubte, la Gran Nit de València és una de les dates assenyalades en el calendari festiu de la ciutat durant el mes de juliol. Així, descobreix on seran els concerts gratuïts de València aquest dissabte i el seu horari.

Per a començar, la Ruta del Carme inundarà, aquest dissabte, diferents places del barri de música. Així, la primera actuació començarà a les 20.00 hores en la plaça Redona de la mà de Funkygames. Però no serà l'única, ja que a les 21.00 hores serà el torn de l'actuació de Miquel Gil en la plaça Santa Creu de València. A més, a les 22.00 hores, la plaça Furs acollirà el concert de Nous; mentre que a les 23.00 hores, Tito Pontet actuarà en la plaça del Carme.

Per descomptat, la plaça de la Verge també serà un dels escenaris clau durant la celebració de la Gran Nit 2023. De fet, a les 20.30 hores acollirà una actuació de dansa de Takiri Art; i a les 23.00 hores, la música arribarà de la mà de la Colla de Dolçaines i Tabals El Cudol.

La plaça de l'Ajuntament també anava a ser l'epicentre d'una gran festa nocturna amb quatre concerts completament gratuïts. Una cita que ja s'ha convertit en tota una tradició en la Gran Fira de València. No obstant això, des del consistori s'anunciava, aquest dimarts, la seua cancel·lació a causa de problemes de pressupost.

Concert a la plaça de l'Ajuntament de València
Concert a la plaça de l'Ajuntament de València

Més actuacions en places de València

Finalment, i encara que no es tracta de concerts, cal ressaltar que, en la programació de la Gran Nit de València, també hi ha espai per a una altra sèrie d'actuacions culturals. D'aquesta manera, el dissabte, la plaça del Mercat acollirà la representació teatral 'Pluja de paraules' a les 21.00 hores – a més de ser l'espai on culmine la cavalcada i es dispare una mascletà nocturna – mentre que, en la plaça del Pilar, els riures estan més que assegurats amb els monòlegs de Maria Juan, Manu Górriz i Saray Cerro, a partir de les 23.00 hores.

Aquest dissabte a la nit, la capital del Túria celebra la Gran Nit. Cavalcades, espectacles, pirotècnia i museus nocturns t'estan esperant. Consulta tota la programació de la Gran Nit de València 2023 a través d'aquest enllaç.

Arxivat a:

Destacats