Concerts gratuïts els dissabtes a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Aquestes són les dates dels pròxims concerts

Guardar

Museu de les Ciències
Museu de les Ciències

La Ciutat dels Arts i les Ciències, en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), han organitzat un cicle de concerts gratuïts que arrancaran dissabte que ve, 25 de juny. Sota el nom de 'Les bandes a la Ciutat', aquest cicle consistirà en un total de deu actuacions de grups de cambra, que seran a càrrec de conjunts musicals de xicotet format de les societats musicals federades.

Una oportunitat única per a gaudir de la tradició musical de la Comunitat Valenciana en un marc inigualable. I és que els dissabtes, els exteriors del Museu de les Ciències de València s'inundaran de música en directe i, a més, amb accés lliure. T'ho perdràs?

Tots els concerts començaran a les 19.00 hores. D'aquesta manera, el primer concert serà aquest 25 de juny, però li seguiran uns altres en els següents dies: 16 de juliol; 6 i 13 d'agost; 10 i 17 de setembre; 1 i 29 d'octubre; i finalment, 5 i 12 de novembre.

A més, per a completar aquest cicle de concerts gratuïts, el Museu de les Ciències acull l'exposició 'Play. Ciència i música', una mostra que permetrà al públic assistent acostar-se al moviment artístic, educatiu i social que representen les societats musicals.

D'altra banda, en col·laboració amb Berklee College of Music València, aquest mateix espai acollirà, els divendres a la vesprada, concerts gratuïts d'estils tan variats com el jazz, funk, rock, soul, pop o música llatina. Així, les dates d'aquests concerts són:

  • El mes de juliol, els concerts se celebraran els dies 2, 27, 28 i 29 de juliol a les 20.00 hores
  • Al setembre, seran els dies 2, 23 i 30 a les 19.00 hores
  • Per a octubre, els concerts seran els dies 7 i 14 a les 19.00 hores
Destacats