Comissió per a estudiar actuacions de millora en els Blocs Portuaris del Cabanyal

Guardar

VIV_Bloques_prtuarios
VIV_Bloques_prtuarios

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha creat una comissió per a estudiar actuacions de millora i solucionar els problemes que afecten els veïns dels Blocs Portuaris del barri del Cabanyal de València. Aquesta comissió estarà formada per representants de la Generalitat, el Pla Cabanyal, l'Ajuntament de València i representants veïnals.

Així ho ha anunciat la directora general d'Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, en una reunió amb representants de la Plataforma Blocs Portuaris, en la qual ha estat acompanyada per la directora general de l'Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha), Helena Beunza i el gerent de Pla Cabanyal, Vicent Gallart.

Amb aquesta reunió s'ha iniciat la ronda de contactes en la qual els representants de la Generalitat han atés les peticions dels veïns afectats per la situació, que seran sotmeses a estudi pròximament.

Del total dels habitatges que componen el grup Blocs Portuaris, 87 pertanyen a particulars, 36 a EVha, 34 al Pla Cabanyal i 7 a l'Ajuntament de València. En aqueix sentit, Torró ha destacat la implicació de la Generalitat en la millora d'aquest grup d'habitatges del Cabanyal, malgrat no tenir la titularitat de la majoria dels immobles.

Segons la directora general d'Habitatge, la Conselleria és conscient del mal estat dels immobles i de les condicions d'insalubritat de les zones comunes. Per tant, qualsevol actuació "ha de ser coordinada per totes les entitats implicades" perquè la situació siga resolta en el menor temps possible.

Arxivat a:

Destacats